FLATELIERS HUBERT GERKEN SA

Contactgegevens FLATELIERS HUBERT GERKEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLATELIERS HUBERT GERKEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLATELIERS HUBERT GERKEN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Du Parc 4800 Verviers - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-39-49-00 32-87-39-49-00

Fax (fax): 32-87-31-08-74 32-87-31-08-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLATELIERS HUBERT GERKEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLATELIERS HUBERT GERKEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLATELIERS HUBERT GERKEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLATELIERS HUBERT GERKEN SA
Products information FLATELIERS HUBERT GERKEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE03716094970
Ondernemingsnummer: 4306884765
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLATELIERS HUBERT GERKEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lubricants, graphite

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLATELIERS HUBERT GERKEN SA
(Get full report from official database of BE for FLATELIERS HUBERT GERKEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLATELIERS HUBERT GERKEN SA
Addition kinds of activities for FLATELIERS HUBERT GERKEN SA

382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
592101. Wijn en bier | Wine and beer
30899916. Monofilamenten, niet-textiel | Monofilaments, nontextile
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel

Werken bij FLATELIERS HUBERT GERKEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLATELIERS HUBERT GERKEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van FLATELIERS HUBERT GERKEN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. Laat een reactie achter voor FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. FLATELIERS HUBERT GERKEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. Leave a respond for FLATELIERS HUBERT GERKEN SA. FLATELIERS HUBERT GERKEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLATELIERS HUBERT GERKEN SA op de google maps. Adres en contacten FLATELIERS HUBERT GERKEN SA
Location of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA on the google maps. Address and contacts of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLATELIERS HUBERT GERKEN SA FLATELIERS HUBERT GERKEN SA: Meulemans bvba | Stevens-Van Laere | FAYS | COIFFURE PIET & VIRGINIE | JANSSENS-GEERINCK THULE NV

Other related companies as FLATELIERS HUBERT GERKEN SA: Meulemans bvba | Stevens-Van Laere | FAYS | COIFFURE PIET & VIRGINIE | JANSSENS-GEERINCK THULE NV

FLATELIERS HUBERT GERKEN SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03716094970. Het bedrijf FLATELIERS HUBERT GERKEN SA bevindt zich op het adres: Av. Du Parc 4800 Verviers - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lubricants, graphite. Producten gemaakt in FLATELIERS HUBERT GERKEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLATELIERS HUBERT GERKEN SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLATELIERS HUBERT GERKEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, openstaande posities, locatie van FLATELIERS HUBERT GERKEN SA op de kaart.

FLATELIERS HUBERT GERKEN SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, company assigned to the tax number BE03716094970. The company FLATELIERS HUBERT GERKEN SA is located at the address: Av. Du Parc 4800 Verviers - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lubricants, graphite. Products created in FLATELIERS HUBERT GERKEN SA were not found.
The main activity of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA is not available. You also can look at reviews of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, open positions, location of FLATELIERS HUBERT GERKEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLATELIERS HUBERT GERKEN SA, employees, financial statistics.