SALONS PAUWELS BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • SALONS PAUWELS BVBA
Private companiesTobacco Products • SALONS PAUWELS BVBA

Contactgegevens SALONS PAUWELS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALONS PAUWELS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALONS PAUWELS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldkant 14 2530 Boechout, België

Telefoon (phone): 32.34 55 08 94 32.34 55 08 94

Fax (fax): 32.34 54 22 27 32.34 54 22 27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALONS PAUWELS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALONS PAUWELS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALONS PAUWELS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALONS PAUWELS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALONS PAUWELS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALONS PAUWELS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALONS PAUWELS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALONS PAUWELS BVBA
Products information SALONS PAUWELS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02057983398
Ondernemingsnummer: 2845428466
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Halls for conventions and seminars

Product categorie (product category): Business travel; Professional fairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALONS PAUWELS BVBA
(Get full report from official database of BE for SALONS PAUWELS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALONS PAUWELS BVBA
Addition kinds of activities for SALONS PAUWELS BVBA

28510201. Coating, lucht genezing | Coating, air curing
30690106. Medische diverse, rubberen | Medical sundries, rubber
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
38429900. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
63310100. Landbouwverzekering | Agricultural insurance
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
87480102. Testen service, onderwijs of personeel | Testing service, educational or personnel
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij SALONS PAUWELS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALONS PAUWELS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALONS PAUWELS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALONS PAUWELS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van SALONS PAUWELS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SALONS PAUWELS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALONS PAUWELS BVBA. Laat een reactie achter voor SALONS PAUWELS BVBA. SALONS PAUWELS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALONS PAUWELS BVBA. Leave a respond for SALONS PAUWELS BVBA. SALONS PAUWELS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALONS PAUWELS BVBA op de google maps. Adres en contacten SALONS PAUWELS BVBA
Location of SALONS PAUWELS BVBA on the google maps. Address and contacts of SALONS PAUWELS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SALONS PAUWELS BVBA SALONS PAUWELS BVBA: SCHRIJNWERKERIJ ACKE | Gordts U | ANTOON VANDEURSEN | De Witte Hoek (Frituur) | Moulart & Herregodts Begrafenisonderneming BVBA

Other related companies as SALONS PAUWELS BVBA: SCHRIJNWERKERIJ ACKE | Gordts U | ANTOON VANDEURSEN | De Witte Hoek (Frituur) | Moulart & Herregodts Begrafenisonderneming BVBA

SALONS PAUWELS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALONS PAUWELS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02057983398. Het bedrijf SALONS PAUWELS BVBA bevindt zich op het adres: Veldkant 14 2530 Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business travel; Professional fairs. Lijst met producten zijn Halls for conventions and seminars.
De hoofdactiviteit van SALONS PAUWELS BVBA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALONS PAUWELS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALONS PAUWELS BVBA, openstaande posities, locatie van SALONS PAUWELS BVBA op de kaart.

SALONS PAUWELS BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALONS PAUWELS BVBA, company assigned to the tax number BE02057983398. The company SALONS PAUWELS BVBA is located at the address: Veldkant 14 2530 Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business travel; Professional fairs. List of products are Halls for conventions and seminars.
The main activity of SALONS PAUWELS BVBA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SALONS PAUWELS BVBA is not available. You also can look at reviews of SALONS PAUWELS BVBA, open positions, location of SALONS PAUWELS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALONS PAUWELS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALONS PAUWELS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALONS PAUWELS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALONS PAUWELS BVBA, employees, financial statistics.