HOTEL RESIDENTIE BVBA

Contactgegevens HOTEL RESIDENTIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL RESIDENTIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL RESIDENTIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenfortstr 5 2460 Kasterlee-Lichtaart, België

Telefoon (phone): 32.14 55 18 34 32.14 55 18 34

Fax (fax): 32.14 55 18 35 32.14 55 18 35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL RESIDENTIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL RESIDENTIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL RESIDENTIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL RESIDENTIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL RESIDENTIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL RESIDENTIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL RESIDENTIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL RESIDENTIE BVBA
Products information HOTEL RESIDENTIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02662780761
Ondernemingsnummer: 7539337158
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Trade fairs, exhibitions, shows - organization

Product categorie (product category): Business travel; Professional fairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL RESIDENTIE BVBA
(Get full report from official database of BE for HOTEL RESIDENTIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL RESIDENTIE BVBA
Addition kinds of activities for HOTEL RESIDENTIE BVBA

829903. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
20119904. Frankfurters, van vlees geslacht ter plaatse | Frankfurters, from meat slaughtered on site
28999932. Napalm | Napalm
38450111. Endoscopische apparatuur, electromedical, nec | Endoscopic equipment, electromedical, nec
58129908. Diner theater | Dinner theater
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper

Werken bij HOTEL RESIDENTIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL RESIDENTIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL RESIDENTIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL RESIDENTIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: AGO Construct De Pinte

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van HOTEL RESIDENTIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL RESIDENTIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL RESIDENTIE BVBA. Laat een reactie achter voor HOTEL RESIDENTIE BVBA. HOTEL RESIDENTIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL RESIDENTIE BVBA. Leave a respond for HOTEL RESIDENTIE BVBA. HOTEL RESIDENTIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL RESIDENTIE BVBA op de google maps. Adres en contacten HOTEL RESIDENTIE BVBA
Location of HOTEL RESIDENTIE BVBA on the google maps. Address and contacts of HOTEL RESIDENTIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL RESIDENTIE BVBA HOTEL RESIDENTIE BVBA: EDDY MOMMENS | Macharis NV | Uitgeverij Vipmedia V.O.F. | ADOMISI'L CHAUMONT-GISTOUX, DION-VALMONT | ARTcom

Other related companies as HOTEL RESIDENTIE BVBA: EDDY MOMMENS | Macharis NV | Uitgeverij Vipmedia V.O.F. | ADOMISI'L CHAUMONT-GISTOUX, DION-VALMONT | ARTcom

HOTEL RESIDENTIE BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL RESIDENTIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02662780761. Het bedrijf HOTEL RESIDENTIE BVBA bevindt zich op het adres: Steenfortstr 5 2460 Kasterlee-Lichtaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 151,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business travel; Professional fairs. Lijst met producten zijn Trade fairs, exhibitions, shows - organization.
De hoofdactiviteit van HOTEL RESIDENTIE BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL RESIDENTIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL RESIDENTIE BVBA, openstaande posities, locatie van HOTEL RESIDENTIE BVBA op de kaart.

HOTEL RESIDENTIE BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL RESIDENTIE BVBA, company assigned to the tax number BE02662780761. The company HOTEL RESIDENTIE BVBA is located at the address: Steenfortstr 5 2460 Kasterlee-Lichtaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 151,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business travel; Professional fairs. List of products are Trade fairs, exhibitions, shows - organization.
The main activity of HOTEL RESIDENTIE BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL RESIDENTIE BVBA is not available. You also can look at reviews of HOTEL RESIDENTIE BVBA, open positions, location of HOTEL RESIDENTIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL RESIDENTIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL RESIDENTIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL RESIDENTIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL RESIDENTIE BVBA, employees, financial statistics.