FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA

Contactgegevens FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwlandln. 15 3200 Aarschot - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-56-21-21 32-16-56-21-21

Fax (fax): 32-16-56-01-66 32-16-56-01-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA
Products information FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07250396728
Ondernemingsnummer: 8865112304
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water treatment products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA
(Get full report from official database of BE for FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA
Addition kinds of activities for FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA

335607. zirkonium | Zirconium
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government

Werken bij FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

Zoek naar antwoorden van FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. Laat een reactie achter voor FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. Leave a respond for FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA. FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA op de google maps. Adres en contacten FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA
Location of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA on the google maps. Address and contacts of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA: City Clash | G. DAVID | TELEDIENST SCHREYEN | MELOTTE FARMING | EURO BOAT NV

Other related companies as FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA: City Clash | G. DAVID | TELEDIENST SCHREYEN | MELOTTE FARMING | EURO BOAT NV

FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07250396728. Het bedrijf FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwlandln. 15 3200 Aarschot - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Water treatment products. Producten gemaakt in FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, openstaande posities, locatie van FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA op de kaart.

FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, company assigned to the tax number BE07250396728. The company FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA is located at the address: Nieuwlandln. 15 3200 Aarschot - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Water treatment products. Products created in FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA were not found.
The main activity of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA is not available. You also can look at reviews of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, open positions, location of FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAQUATREAT EN CO INTERNATIONAL BVBA, employees, financial statistics.