SUPERMARKT MEERHOF BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • SUPERMARKT MEERHOF BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • SUPERMARKT MEERHOF BVBA

Contactgegevens SUPERMARKT MEERHOF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPERMARKT MEERHOF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPERMARKT MEERHOF BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breendonkstr. 96 2830 Willebroek, België

Telefoon (phone): 32.38 86 34 84 32.38 86 34 84

Fax (fax): +32 (56) 281-48-42 +32 (56) 281-48-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPERMARKT MEERHOF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPERMARKT MEERHOF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPERMARKT MEERHOF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPERMARKT MEERHOF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPERMARKT MEERHOF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPERMARKT MEERHOF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPERMARKT MEERHOF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPERMARKT MEERHOF BVBA
Products information SUPERMARKT MEERHOF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02384277343
Ondernemingsnummer: 9644866943
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPERMARKT MEERHOF BVBA
(Get full report from official database of BE for SUPERMARKT MEERHOF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPERMARKT MEERHOF BVBA
Addition kinds of activities for SUPERMARKT MEERHOF BVBA

344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
563202. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
36439907. Power line kabel | Power line cable

Werken bij SUPERMARKT MEERHOF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPERMARKT MEERHOF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPERMARKT MEERHOF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPERMARKT MEERHOF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van SUPERMARKT MEERHOF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SUPERMARKT MEERHOF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPERMARKT MEERHOF BVBA. Laat een reactie achter voor SUPERMARKT MEERHOF BVBA. SUPERMARKT MEERHOF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPERMARKT MEERHOF BVBA. Leave a respond for SUPERMARKT MEERHOF BVBA. SUPERMARKT MEERHOF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPERMARKT MEERHOF BVBA op de google maps. Adres en contacten SUPERMARKT MEERHOF BVBA
Location of SUPERMARKT MEERHOF BVBA on the google maps. Address and contacts of SUPERMARKT MEERHOF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPERMARKT MEERHOF BVBA SUPERMARKT MEERHOF BVBA: Bodart SA | DANNY JEWELLERY | Golden Tulp Waldorf | Groenen Hoek (De) | The digital publishing company

Other related companies as SUPERMARKT MEERHOF BVBA: Bodart SA | DANNY JEWELLERY | Golden Tulp Waldorf | Groenen Hoek (De) | The digital publishing company

SUPERMARKT MEERHOF BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPERMARKT MEERHOF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02384277343. Het bedrijf SUPERMARKT MEERHOF BVBA bevindt zich op het adres: Breendonkstr. 96 2830 Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van SUPERMARKT MEERHOF BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPERMARKT MEERHOF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPERMARKT MEERHOF BVBA, openstaande posities, locatie van SUPERMARKT MEERHOF BVBA op de kaart.

SUPERMARKT MEERHOF BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPERMARKT MEERHOF BVBA, company assigned to the tax number BE02384277343. The company SUPERMARKT MEERHOF BVBA is located at the address: Breendonkstr. 96 2830 Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of SUPERMARKT MEERHOF BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPERMARKT MEERHOF BVBA is not available. You also can look at reviews of SUPERMARKT MEERHOF BVBA, open positions, location of SUPERMARKT MEERHOF BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPERMARKT MEERHOF BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPERMARKT MEERHOF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPERMARKT MEERHOF BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPERMARKT MEERHOF BVBA, employees, financial statistics.