ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE
Private companiesPrimary Metal Industries • ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE

Contactgegevens ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Royale 250 1210 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.22 20 66 11 32.22 20 66 11

Fax (fax): 32.22 17 84 44 32.22 17 84 44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE
Products information ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE

BTW identificatienummer (tax): BE03519165039
Ondernemingsnummer: 8112274169
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE
(Get full report from official database of BE for ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE
Addition kinds of activities for ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE

20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
28999948. Waterbehandelende verbindingen | Water treating compounds
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
36610108. Telefoon centrale kantoorapparatuur, draaiknop of handleiding | Telephone central office equipment, dial or manual
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards
51990302. Cats | Cats
73389902. Proeflezen service | Proofreading service
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. Laat een reactie achter voor ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. Leave a respond for ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE. ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE op de google maps. Adres en contacten ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE
Location of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE on the google maps. Address and contacts of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE: ANDRE BREELS | ANG?LIQUE | Traen Gebr BVBA | PASCAL BURLET | RENAUD DELAUNOY

Other related companies as ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE: ANDRE BREELS | ANG?LIQUE | Traen Gebr BVBA | PASCAL BURLET | RENAUD DELAUNOY

ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519165039. Het bedrijf ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE bevindt zich op het adres: Rue Royale 250 1210 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, openstaande posities, locatie van ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE op de kaart.

ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, company assigned to the tax number BE03519165039. The company ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE is located at the address: Rue Royale 250 1210 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE is not available. You also can look at reviews of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, open positions, location of ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL CROWN GRAND HOTEL MERCURE, employees, financial statistics.