RIGOLETTO BVBA

Contactgegevens RIGOLETTO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIGOLETTO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIGOLETTO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lippensln 389-391 8300 Knokke-Heist, België

Telefoon (phone): 32.50 62 55 13 32.50 62 55 13

Fax (fax): 32.50 62 55 28 32.50 62 55 28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIGOLETTO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIGOLETTO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIGOLETTO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIGOLETTO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIGOLETTO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIGOLETTO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIGOLETTO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIGOLETTO BVBA
Products information RIGOLETTO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05540924072
Ondernemingsnummer: 8333374023
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIGOLETTO BVBA
(Get full report from official database of BE for RIGOLETTO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIGOLETTO BVBA
Addition kinds of activities for RIGOLETTO BVBA

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
504699. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
28340600. dermatologica | Dermatologicals
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec

Werken bij RIGOLETTO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIGOLETTO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIGOLETTO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIGOLETTO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van RIGOLETTO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of RIGOLETTO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIGOLETTO BVBA. Laat een reactie achter voor RIGOLETTO BVBA. RIGOLETTO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIGOLETTO BVBA. Leave a respond for RIGOLETTO BVBA. RIGOLETTO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIGOLETTO BVBA op de google maps. Adres en contacten RIGOLETTO BVBA
Location of RIGOLETTO BVBA on the google maps. Address and contacts of RIGOLETTO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come RIGOLETTO BVBA RIGOLETTO BVBA: Coin Beauté (Le) | WILLY LEERS | BOUCHERIE BODSON | NORTHFREEZE | V.T.B. TREKKERS

Other related companies as RIGOLETTO BVBA: Coin Beauté (Le) | WILLY LEERS | BOUCHERIE BODSON | NORTHFREEZE | V.T.B. TREKKERS

RIGOLETTO BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIGOLETTO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05540924072. Het bedrijf RIGOLETTO BVBA bevindt zich op het adres: Lippensln 389-391 8300 Knokke-Heist. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van RIGOLETTO BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIGOLETTO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIGOLETTO BVBA, openstaande posities, locatie van RIGOLETTO BVBA op de kaart.

RIGOLETTO BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIGOLETTO BVBA, company assigned to the tax number BE05540924072. The company RIGOLETTO BVBA is located at the address: Lippensln 389-391 8300 Knokke-Heist. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of RIGOLETTO BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIGOLETTO BVBA is not available. You also can look at reviews of RIGOLETTO BVBA, open positions, location of RIGOLETTO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIGOLETTO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIGOLETTO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIGOLETTO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIGOLETTO BVBA, employees, financial statistics.