SICO SCREEN INKS

Contactgegevens SICO SCREEN INKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SICO SCREEN INKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SICO SCREEN INKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 27, Koeweidestraat 1785 Merchtem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-37-31-11 32-52-37-31-11

Fax (fax): +32 (12) 860-98-17 +32 (12) 860-98-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SICO SCREEN INKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SICO SCREEN INKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SICO SCREEN INKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SICO SCREEN INKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SICO SCREEN INKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SICO SCREEN INKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SICO SCREEN INKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SICO SCREEN INKS
Products information SICO SCREEN INKS

BTW identificatienummer (tax): BE09250732421
Ondernemingsnummer: 5094329833
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SICO SCREEN INKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Inks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SICO SCREEN INKS
(Get full report from official database of BE for SICO SCREEN INKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SICO SCREEN INKS
Addition kinds of activities for SICO SCREEN INKS

721200. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
20320302. Rundensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef soup: packaged in cans, jars, etc.
35520302. Doekspreidingsmachines | Cloth spreading machines
35799902. Controleer, onderschrijven of ondertekenen machines | Check writing, endorsing, or signing machines
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
59410302. Skimateriaal | Skiing equipment

Werken bij SICO SCREEN INKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SICO SCREEN INKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SICO SCREEN INKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SICO SCREEN INKS. Looking for open vacancies in other companies

 • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

 • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

 • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

 • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

 • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

 • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

Zoek naar antwoorden van SICO SCREEN INKS in sociale netwerken
Look for responds of SICO SCREEN INKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SICO SCREEN INKS. Laat een reactie achter voor SICO SCREEN INKS. SICO SCREEN INKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SICO SCREEN INKS. Leave a respond for SICO SCREEN INKS. SICO SCREEN INKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SICO SCREEN INKS op de google maps. Adres en contacten SICO SCREEN INKS
Location of SICO SCREEN INKS on the google maps. Address and contacts of SICO SCREEN INKS

Andere gerelateerde bedrijven als come SICO SCREEN INKS SICO SCREEN INKS: DIPO | A.P. FRANCE | Duvall BVBA | AMELIE KASPRZAK | Pieters Damien

Other related companies as SICO SCREEN INKS: DIPO | A.P. FRANCE | Duvall BVBA | AMELIE KASPRZAK | Pieters Damien

SICO SCREEN INKS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SICO SCREEN INKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09250732421. Het bedrijf SICO SCREEN INKS bevindt zich op het adres: 27, Koeweidestraat 1785 Merchtem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Inks. Producten gemaakt in SICO SCREEN INKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SICO SCREEN INKS is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SICO SCREEN INKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SICO SCREEN INKS, openstaande posities, locatie van SICO SCREEN INKS op de kaart.

SICO SCREEN INKS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SICO SCREEN INKS, company assigned to the tax number BE09250732421. The company SICO SCREEN INKS is located at the address: 27, Koeweidestraat 1785 Merchtem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Inks. Products created in SICO SCREEN INKS were not found.
The main activity of SICO SCREEN INKS is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SICO SCREEN INKS is not available. You also can look at reviews of SICO SCREEN INKS, open positions, location of SICO SCREEN INKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SICO SCREEN INKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SICO SCREEN INKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SICO SCREEN INKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SICO SCREEN INKS, employees, financial statistics.