HOORNAERT LUC M.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HOORNAERT LUC M.
Private companiesWater Transportation • HOORNAERT LUC M.

Contactgegevens HOORNAERT LUC M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOORNAERT LUC M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOORNAERT LUC M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kachtemseplein 13 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): 32.51 30 17 45 32.51 30 17 45

Fax (fax): +32 (13) 486-63-17 +32 (13) 486-63-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOORNAERT LUC M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOORNAERT LUC M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOORNAERT LUC M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOORNAERT LUC M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOORNAERT LUC M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOORNAERT LUC M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOORNAERT LUC M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOORNAERT LUC M.
Products information HOORNAERT LUC M.

BTW identificatienummer (tax): BE01425445556
Ondernemingsnummer: 9482543945
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOORNAERT LUC M.
(Get full report from official database of BE for HOORNAERT LUC M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOORNAERT LUC M.
Addition kinds of activities for HOORNAERT LUC M.

3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
30690901. Erasers: rubber, of rubber en schuur gecombineerd | Erasers: rubber, or rubber and abrasive combined
50840201. Naaimachines, industriële | Sewing machines, industrial
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij HOORNAERT LUC M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOORNAERT LUC M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOORNAERT LUC M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOORNAERT LUC M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van HOORNAERT LUC M. in sociale netwerken
Look for responds of HOORNAERT LUC M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOORNAERT LUC M.. Laat een reactie achter voor HOORNAERT LUC M.. HOORNAERT LUC M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOORNAERT LUC M.. Leave a respond for HOORNAERT LUC M.. HOORNAERT LUC M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOORNAERT LUC M. op de google maps. Adres en contacten HOORNAERT LUC M.
Location of HOORNAERT LUC M. on the google maps. Address and contacts of HOORNAERT LUC M.

Andere gerelateerde bedrijven als come HOORNAERT LUC M. HOORNAERT LUC M.: GELDHOF N | GEERS ARMAND | SAFELEC | Rodec Metaallakken | MADRID

Other related companies as HOORNAERT LUC M.: GELDHOF N | GEERS ARMAND | SAFELEC | Rodec Metaallakken | MADRID

HOORNAERT LUC M. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOORNAERT LUC M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01425445556. Het bedrijf HOORNAERT LUC M. bevindt zich op het adres: Kachtemseplein 13 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van HOORNAERT LUC M. is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOORNAERT LUC M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOORNAERT LUC M., openstaande posities, locatie van HOORNAERT LUC M. op de kaart.

HOORNAERT LUC M. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOORNAERT LUC M., company assigned to the tax number BE01425445556. The company HOORNAERT LUC M. is located at the address: Kachtemseplein 13 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of HOORNAERT LUC M. is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOORNAERT LUC M. is not available. You also can look at reviews of HOORNAERT LUC M., open positions, location of HOORNAERT LUC M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOORNAERT LUC M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOORNAERT LUC M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOORNAERT LUC M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOORNAERT LUC M., employees, financial statistics.