EMPIRE HOTEL NV

Contactgegevens EMPIRE HOTEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMPIRE HOTEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMPIRE HOTEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Appelmansstr 31 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 03 54 00 32.32 03 54 00

Fax (fax): 32.32 33 40 60 32.32 33 40 60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMPIRE HOTEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMPIRE HOTEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMPIRE HOTEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMPIRE HOTEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMPIRE HOTEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMPIRE HOTEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMPIRE HOTEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMPIRE HOTEL NV
Products information EMPIRE HOTEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE02140930175
Ondernemingsnummer: 6301177978
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMPIRE HOTEL NV
(Get full report from official database of BE for EMPIRE HOTEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMPIRE HOTEL NV
Addition kinds of activities for EMPIRE HOTEL NV

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
236900. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
355505. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
09210000. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards

Werken bij EMPIRE HOTEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMPIRE HOTEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMPIRE HOTEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMPIRE HOTEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van EMPIRE HOTEL NV in sociale netwerken
Look for responds of EMPIRE HOTEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMPIRE HOTEL NV. Laat een reactie achter voor EMPIRE HOTEL NV. EMPIRE HOTEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMPIRE HOTEL NV. Leave a respond for EMPIRE HOTEL NV. EMPIRE HOTEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMPIRE HOTEL NV op de google maps. Adres en contacten EMPIRE HOTEL NV
Location of EMPIRE HOTEL NV on the google maps. Address and contacts of EMPIRE HOTEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EMPIRE HOTEL NV EMPIRE HOTEL NV: BAUDOUIN DELVIGNE HOME COLLECTION | DIRK CLAEYS | FA. LOWYCK | SNACK ROSI | CLARA VAN BRANDT

Other related companies as EMPIRE HOTEL NV: BAUDOUIN DELVIGNE HOME COLLECTION | DIRK CLAEYS | FA. LOWYCK | SNACK ROSI | CLARA VAN BRANDT

EMPIRE HOTEL NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMPIRE HOTEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02140930175. Het bedrijf EMPIRE HOTEL NV bevindt zich op het adres: Appelmansstr 31 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 838,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van EMPIRE HOTEL NV is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMPIRE HOTEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMPIRE HOTEL NV, openstaande posities, locatie van EMPIRE HOTEL NV op de kaart.

EMPIRE HOTEL NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMPIRE HOTEL NV, company assigned to the tax number BE02140930175. The company EMPIRE HOTEL NV is located at the address: Appelmansstr 31 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 838,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of EMPIRE HOTEL NV is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EMPIRE HOTEL NV is not available. You also can look at reviews of EMPIRE HOTEL NV, open positions, location of EMPIRE HOTEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMPIRE HOTEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMPIRE HOTEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMPIRE HOTEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMPIRE HOTEL NV, employees, financial statistics.