FLALCON-COUVREUR NV

Contactgegevens FLALCON-COUVREUR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALCON-COUVREUR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALCON-COUVREUR NV

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Rijksweg 14 2870 Puurs - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-90-27-11 32-38-90-27-11

Fax (fax): 32-38-90-27-17 32-38-90-27-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALCON-COUVREUR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALCON-COUVREUR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALCON-COUVREUR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALCON-COUVREUR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALCON-COUVREUR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALCON-COUVREUR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALCON-COUVREUR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALCON-COUVREUR NV
Products information FLALCON-COUVREUR NV

BTW identificatienummer (tax): BE09974456787
Ondernemingsnummer: 3448303222
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLALCON-COUVREUR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALCON-COUVREUR NV
(Get full report from official database of BE for FLALCON-COUVREUR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALCON-COUVREUR NV
Addition kinds of activities for FLALCON-COUVREUR NV

17310401. Toegangscontrolesystemen specialisatie | Access control systems specialization
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse

Werken bij FLALCON-COUVREUR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALCON-COUVREUR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALCON-COUVREUR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALCON-COUVREUR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van FLALCON-COUVREUR NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALCON-COUVREUR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALCON-COUVREUR NV. Laat een reactie achter voor FLALCON-COUVREUR NV. FLALCON-COUVREUR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALCON-COUVREUR NV. Leave a respond for FLALCON-COUVREUR NV. FLALCON-COUVREUR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALCON-COUVREUR NV op de google maps. Adres en contacten FLALCON-COUVREUR NV
Location of FLALCON-COUVREUR NV on the google maps. Address and contacts of FLALCON-COUVREUR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALCON-COUVREUR NV FLALCON-COUVREUR NV: MAISON NICOLAY | Eri Belgium SA | ANSEEUW | CHRISTIAN MEEUWS | Alleman Charles & Zonen BVBA

Other related companies as FLALCON-COUVREUR NV: MAISON NICOLAY | Eri Belgium SA | ANSEEUW | CHRISTIAN MEEUWS | Alleman Charles & Zonen BVBA

FLALCON-COUVREUR NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALCON-COUVREUR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974456787. Het bedrijf FLALCON-COUVREUR NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 14 2870 Puurs - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLALCON-COUVREUR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALCON-COUVREUR NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALCON-COUVREUR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALCON-COUVREUR NV, openstaande posities, locatie van FLALCON-COUVREUR NV op de kaart.

FLALCON-COUVREUR NV is a company, that was registered 2005 in Puurs region, Belgium. Full name of company is FLALCON-COUVREUR NV, company assigned to the tax number BE09974456787. The company FLALCON-COUVREUR NV is located at the address: Rijksweg 14 2870 Puurs - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLALCON-COUVREUR NV were not found.
The main activity of FLALCON-COUVREUR NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALCON-COUVREUR NV is not available. You also can look at reviews of FLALCON-COUVREUR NV, open positions, location of FLALCON-COUVREUR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALCON-COUVREUR NV, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALCON-COUVREUR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALCON-COUVREUR NV, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALCON-COUVREUR NV, employees, financial statistics.