DHONDT ROGER M.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DHONDT ROGER M.
Private companiesCoal Mining • DHONDT ROGER M.

Contactgegevens DHONDT ROGER M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHONDT ROGER M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHONDT ROGER M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2, Engelsesteenweg 9130 Kieldrecht Beveren, België

Telefoon (phone): 32.35 75 88 77 32.35 75 88 77

Fax (fax): 32.35 75 82 94 32.35 75 82 94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHONDT ROGER M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHONDT ROGER M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHONDT ROGER M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHONDT ROGER M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHONDT ROGER M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHONDT ROGER M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHONDT ROGER M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHONDT ROGER M.
Products information DHONDT ROGER M.

BTW identificatienummer (tax): BE06563201904
Ondernemingsnummer: 6817810058
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 489,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHONDT ROGER M.
(Get full report from official database of BE for DHONDT ROGER M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHONDT ROGER M.
Addition kinds of activities for DHONDT ROGER M.

599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
22829904. Geweven garen | Textured yarn
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
54990200. Drankwinkels | Beverage stores

Werken bij DHONDT ROGER M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHONDT ROGER M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHONDT ROGER M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHONDT ROGER M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van DHONDT ROGER M. in sociale netwerken
Look for responds of DHONDT ROGER M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHONDT ROGER M.. Laat een reactie achter voor DHONDT ROGER M.. DHONDT ROGER M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHONDT ROGER M.. Leave a respond for DHONDT ROGER M.. DHONDT ROGER M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHONDT ROGER M. op de google maps. Adres en contacten DHONDT ROGER M.
Location of DHONDT ROGER M. on the google maps. Address and contacts of DHONDT ROGER M.

Andere gerelateerde bedrijven als come DHONDT ROGER M. DHONDT ROGER M.: Zonneke (In 't) | STEPHANE MULLER | La Charlerie Matériaux S.A. | LA G?N?RALE DE BIENS | CONTINENTAL AUTOGLASS

Other related companies as DHONDT ROGER M.: Zonneke (In 't) | STEPHANE MULLER | La Charlerie Matériaux S.A. | LA G?N?RALE DE BIENS | CONTINENTAL AUTOGLASS

DHONDT ROGER M. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHONDT ROGER M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06563201904. Het bedrijf DHONDT ROGER M. bevindt zich op het adres: 2, Engelsesteenweg 9130 Kieldrecht Beveren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 489,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van DHONDT ROGER M. is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHONDT ROGER M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHONDT ROGER M., openstaande posities, locatie van DHONDT ROGER M. op de kaart.

DHONDT ROGER M. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHONDT ROGER M., company assigned to the tax number BE06563201904. The company DHONDT ROGER M. is located at the address: 2, Engelsesteenweg 9130 Kieldrecht Beveren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 489,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of DHONDT ROGER M. is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DHONDT ROGER M. is not available. You also can look at reviews of DHONDT ROGER M., open positions, location of DHONDT ROGER M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHONDT ROGER M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHONDT ROGER M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHONDT ROGER M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHONDT ROGER M., employees, financial statistics.