FLALBEMARLE EUROPE SPRL

Contactgegevens FLALBEMARLE EUROPE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALBEMARLE EUROPE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALBEMARLE EUROPE SPRL

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): Rue Du Bosquet 9 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-48-17-11 32-10-48-17-11

Fax (fax): 32-10-48-17-17 32-10-48-17-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALBEMARLE EUROPE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALBEMARLE EUROPE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALBEMARLE EUROPE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALBEMARLE EUROPE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALBEMARLE EUROPE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALBEMARLE EUROPE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALBEMARLE EUROPE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALBEMARLE EUROPE SPRL
Products information FLALBEMARLE EUROPE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08575897216
Ondernemingsnummer: 9850036621
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLALBEMARLE EUROPE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chemicals - import-export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALBEMARLE EUROPE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLALBEMARLE EUROPE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALBEMARLE EUROPE SPRL
Addition kinds of activities for FLALBEMARLE EUROPE SPRL

025200. Kip eieren | Chicken eggs
074200. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
34620400. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum

Werken bij FLALBEMARLE EUROPE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALBEMARLE EUROPE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALBEMARLE EUROPE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALBEMARLE EUROPE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van FLALBEMARLE EUROPE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLALBEMARLE EUROPE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALBEMARLE EUROPE SPRL. Laat een reactie achter voor FLALBEMARLE EUROPE SPRL. FLALBEMARLE EUROPE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALBEMARLE EUROPE SPRL. Leave a respond for FLALBEMARLE EUROPE SPRL. FLALBEMARLE EUROPE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALBEMARLE EUROPE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLALBEMARLE EUROPE SPRL
Location of FLALBEMARLE EUROPE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLALBEMARLE EUROPE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALBEMARLE EUROPE SPRL FLALBEMARLE EUROPE SPRL: YVETTE SERVAIS | Peeters | GARAGE ROUSSEAU | SCHEPERS WHEELSERVICE | D.D.L.M. & CO

Other related companies as FLALBEMARLE EUROPE SPRL: YVETTE SERVAIS | Peeters | GARAGE ROUSSEAU | SCHEPERS WHEELSERVICE | D.D.L.M. & CO

FLALBEMARLE EUROPE SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALBEMARLE EUROPE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08575897216. Het bedrijf FLALBEMARLE EUROPE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Du Bosquet 9 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Chemicals - import-export. Producten gemaakt in FLALBEMARLE EUROPE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALBEMARLE EUROPE SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALBEMARLE EUROPE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALBEMARLE EUROPE SPRL, openstaande posities, locatie van FLALBEMARLE EUROPE SPRL op de kaart.

FLALBEMARLE EUROPE SPRL is a company, that was registered 2018 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is FLALBEMARLE EUROPE SPRL, company assigned to the tax number BE08575897216. The company FLALBEMARLE EUROPE SPRL is located at the address: Rue Du Bosquet 9 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Chemicals - import-export. Products created in FLALBEMARLE EUROPE SPRL were not found.
The main activity of FLALBEMARLE EUROPE SPRL is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALBEMARLE EUROPE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLALBEMARLE EUROPE SPRL, open positions, location of FLALBEMARLE EUROPE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALBEMARLE EUROPE SPRL, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALBEMARLE EUROPE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALBEMARLE EUROPE SPRL, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALBEMARLE EUROPE SPRL, employees, financial statistics.