DE KUIPER NV

Contactgegevens DE KUIPER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KUIPER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KUIPER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 45, Lange Molensstraat 1800 Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 32.22 51 13 87 32.22 51 13 87

Fax (fax): 32.22 51 13 82 32.22 51 13 82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KUIPER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KUIPER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KUIPER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KUIPER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KUIPER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KUIPER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KUIPER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KUIPER NV
Products information DE KUIPER NV

BTW identificatienummer (tax): BE04059143066
Ondernemingsnummer: 3728179931
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 887,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Restaurants, caterers and meal deliveries

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KUIPER NV
(Get full report from official database of BE for DE KUIPER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KUIPER NV
Addition kinds of activities for DE KUIPER NV

326400. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
35929901. carburateurs | Carburetors
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law

Werken bij DE KUIPER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KUIPER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KUIPER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KUIPER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van DE KUIPER NV in sociale netwerken
Look for responds of DE KUIPER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KUIPER NV. Laat een reactie achter voor DE KUIPER NV. DE KUIPER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KUIPER NV. Leave a respond for DE KUIPER NV. DE KUIPER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KUIPER NV op de google maps. Adres en contacten DE KUIPER NV
Location of DE KUIPER NV on the google maps. Address and contacts of DE KUIPER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KUIPER NV DE KUIPER NV: MAISON POUCET-CUCHE | COIFFURE DANY | P.C. HEIRNIS | Melis Herman BVBA | FA. VANDESOMPELE

Other related companies as DE KUIPER NV: MAISON POUCET-CUCHE | COIFFURE DANY | P.C. HEIRNIS | Melis Herman BVBA | FA. VANDESOMPELE

DE KUIPER NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KUIPER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04059143066. Het bedrijf DE KUIPER NV bevindt zich op het adres: 45, Lange Molensstraat 1800 Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 887,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Restaurants, caterers and meal deliveries.
De hoofdactiviteit van DE KUIPER NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KUIPER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KUIPER NV, openstaande posities, locatie van DE KUIPER NV op de kaart.

DE KUIPER NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KUIPER NV, company assigned to the tax number BE04059143066. The company DE KUIPER NV is located at the address: 45, Lange Molensstraat 1800 Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 887,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Restaurants, caterers and meal deliveries.
The main activity of DE KUIPER NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KUIPER NV is not available. You also can look at reviews of DE KUIPER NV, open positions, location of DE KUIPER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KUIPER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KUIPER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KUIPER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KUIPER NV, employees, financial statistics.