FLAJINOMOTO OMNICHEM SA

Contactgegevens FLAJINOMOTO OMNICHEM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAJINOMOTO OMNICHEM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAJINOMOTO OMNICHEM SA

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): Fond Jean Pâques 8 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-81-98-11 32-14-81-98-11

Fax (fax): 32-14-81-29-74 32-14-81-29-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAJINOMOTO OMNICHEM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAJINOMOTO OMNICHEM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAJINOMOTO OMNICHEM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAJINOMOTO OMNICHEM SA
Products information FLAJINOMOTO OMNICHEM SA

BTW identificatienummer (tax): BE03074218750
Ondernemingsnummer: 6203948974
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLAJINOMOTO OMNICHEM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAJINOMOTO OMNICHEM SA
(Get full report from official database of BE for FLAJINOMOTO OMNICHEM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAJINOMOTO OMNICHEM SA
Addition kinds of activities for FLAJINOMOTO OMNICHEM SA

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
07829903. Landschap aannemers | Landscape contractors
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
34790202. Bondering van metaal of metaalproducten | Bonderizing of metal or metal products
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes

Werken bij FLAJINOMOTO OMNICHEM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAJINOMOTO OMNICHEM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

Zoek naar antwoorden van FLAJINOMOTO OMNICHEM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. Laat een reactie achter voor FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. FLAJINOMOTO OMNICHEM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. Leave a respond for FLAJINOMOTO OMNICHEM SA. FLAJINOMOTO OMNICHEM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAJINOMOTO OMNICHEM SA op de google maps. Adres en contacten FLAJINOMOTO OMNICHEM SA
Location of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA on the google maps. Address and contacts of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAJINOMOTO OMNICHEM SA FLAJINOMOTO OMNICHEM SA: Orshof | Segers-De Keuster | DONCKERS JOZEF EN DIRK | DEVELTER | B. HOEGARS

Other related companies as FLAJINOMOTO OMNICHEM SA: Orshof | Segers-De Keuster | DONCKERS JOZEF EN DIRK | DEVELTER | B. HOEGARS

FLAJINOMOTO OMNICHEM SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03074218750. Het bedrijf FLAJINOMOTO OMNICHEM SA bevindt zich op het adres: Fond Jean Pâques 8 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in FLAJINOMOTO OMNICHEM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAJINOMOTO OMNICHEM SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAJINOMOTO OMNICHEM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, openstaande posities, locatie van FLAJINOMOTO OMNICHEM SA op de kaart.

FLAJINOMOTO OMNICHEM SA is a company, that was registered 2018 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, company assigned to the tax number BE03074218750. The company FLAJINOMOTO OMNICHEM SA is located at the address: Fond Jean Pâques 8 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in FLAJINOMOTO OMNICHEM SA were not found.
The main activity of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA is not available. You also can look at reviews of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, open positions, location of FLAJINOMOTO OMNICHEM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAJINOMOTO OMNICHEM SA, employees, financial statistics.