CARLTON HOTEL

Contactgegevens CARLTON HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLTON HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLTON HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kon Astridln 138 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 22 88 36 32.92 22 88 36

Fax (fax): 32.92 20 49 92 32.92 20 49 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLTON HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLTON HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLTON HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLTON HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLTON HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLTON HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLTON HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLTON HOTEL
Products information CARLTON HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE06619781494
Ondernemingsnummer: 5360473632
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLTON HOTEL
(Get full report from official database of BE for CARLTON HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLTON HOTEL
Addition kinds of activities for CARLTON HOTEL

2656. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
20340101. Soep mengt | Soup mixes
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
35539916. Shapers, houtbewerkingsmachines | Shapers, woodworking machines

Werken bij CARLTON HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLTON HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLTON HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLTON HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van CARLTON HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of CARLTON HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLTON HOTEL. Laat een reactie achter voor CARLTON HOTEL. CARLTON HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLTON HOTEL. Leave a respond for CARLTON HOTEL. CARLTON HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLTON HOTEL op de google maps. Adres en contacten CARLTON HOTEL
Location of CARLTON HOTEL on the google maps. Address and contacts of CARLTON HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLTON HOTEL CARLTON HOTEL: Van Oudenhove A | CAFETARIA CENTRE-NATURE | FAVART | CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES | Steenstraete

Other related companies as CARLTON HOTEL: Van Oudenhove A | CAFETARIA CENTRE-NATURE | FAVART | CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES | Steenstraete

CARLTON HOTEL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLTON HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06619781494. Het bedrijf CARLTON HOTEL bevindt zich op het adres: Kon Astridln 138 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van CARLTON HOTEL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLTON HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLTON HOTEL, openstaande posities, locatie van CARLTON HOTEL op de kaart.

CARLTON HOTEL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLTON HOTEL, company assigned to the tax number BE06619781494. The company CARLTON HOTEL is located at the address: Kon Astridln 138 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of CARLTON HOTEL is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLTON HOTEL is not available. You also can look at reviews of CARLTON HOTEL, open positions, location of CARLTON HOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLTON HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLTON HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLTON HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLTON HOTEL, employees, financial statistics.