CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES
Private companiesPersonal Services • CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES

Contactgegevens CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONT DU WELZ 1; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60213757 (+32-60213757) 60213757 (+32-60213757)

Fax (fax): +32 (13) 493-77-95 +32 (13) 493-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES
Products information CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE06217681884
Ondernemingsnummer: 2435913085
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES
(Get full report from official database of BE for CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES
Addition kinds of activities for CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
132100. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies

Werken bij CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

Zoek naar antwoorden van CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES in sociale netwerken
Look for responds of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. Laat een reactie achter voor CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. Leave a respond for CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES. CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES op de google maps. Adres en contacten CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES
Location of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES on the google maps. Address and contacts of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES: FLAU GAI SAVOIR SPRL | ETIENNE JACOB | VREYSEN | LA CAPONNERIE | Bonnewijn

Other related companies as CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES: FLAU GAI SAVOIR SPRL | ETIENNE JACOB | VREYSEN | LA CAPONNERIE | Bonnewijn

CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217681884. Het bedrijf CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES bevindt zich op het adres: PONT DU WELZ 1; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, openstaande posities, locatie van CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES op de kaart.

CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, company assigned to the tax number BE06217681884. The company CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES is located at the address: PONT DU WELZ 1; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES is not available. You also can look at reviews of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, open positions, location of CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENT.ANIMAT.& INF.JEUNES, employees, financial statistics.