FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA

Contactgegevens FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Des Vennes 8 4020 Liège - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-55-96-96 32-22-55-96-96

Fax (fax): 32-22-51-93-74 32-22-51-93-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA
Products information FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE03306579589
Ondernemingsnummer: 4500518798
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA
(Get full report from official database of BE for FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA
Addition kinds of activities for FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA

239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
51690501. Kleefstoffen, chemische | Adhesives, chemical
59120000. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. Laat een reactie achter voor FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. Leave a respond for FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA. FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA op de google maps. Adres en contacten FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA
Location of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA on the google maps. Address and contacts of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA: ROGER STROBBE | Paraffinesse Kaarsenboetiek BVBA | ISABELLE COIFFURE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | F. K?VELAER

Other related companies as FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA: ROGER STROBBE | Paraffinesse Kaarsenboetiek BVBA | ISABELLE COIFFURE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | F. K?VELAER

FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03306579589. Het bedrijf FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA bevindt zich op het adres: Quai Des Vennes 8 4020 Liège - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, openstaande posities, locatie van FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA op de kaart.

FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, company assigned to the tax number BE03306579589. The company FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA is located at the address: Quai Des Vennes 8 4020 Liège - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA were not found.
The main activity of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA is not available. You also can look at reviews of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, open positions, location of FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAIR LIQUIDE MÉDICAL SA, employees, financial statistics.