A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL
Private companiesTobacco Products • A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL

Contactgegevens A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 14, Orval 6823 Florenville, België

Telefoon (phone): 32.61 31 43 65 32.61 31 43 65

Fax (fax): 32.61 32 00 92 32.61 32 00 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL
Products information A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04361816406
Ondernemingsnummer: 9126312255
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL
(Get full report from official database of BE for A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL
Addition kinds of activities for A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL

363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
508505. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
17990103. Installatie van speelplaatsconstructies en apparatuur | Playground construction and equipment installation
20239904. Room vervangers | Cream substitutes
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process

Werken bij A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. Laat een reactie achter voor A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. Leave a respond for A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL. A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL op de google maps. Adres en contacten A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL
Location of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL on the google maps. Address and contacts of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL: FRANCOIS PENEN | BOTTON DENIS | Remy M | DEVLIEGER KEUKENS | PAUL VAN ORSHOVEN

Other related companies as A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL: FRANCOIS PENEN | BOTTON DENIS | Remy M | DEVLIEGER KEUKENS | PAUL VAN ORSHOVEN

A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04361816406. Het bedrijf A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL bevindt zich op het adres: 14, Orval 6823 Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, openstaande posities, locatie van A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL op de kaart.

A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, company assigned to the tax number BE04361816406. The company A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL is located at the address: 14, Orval 6823 Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 857,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL is not available. You also can look at reviews of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, open positions, location of A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA NOUVELLE HOSTELLERIE D'ORVAL SPRL, employees, financial statistics.