UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X
Private companiesJustice, Public Order and Safety • UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X

Contactgegevens UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 171, Groenenborgerlaan 2020 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 18 02 11 32.32 18 02 11

Fax (fax): +32 (59) 100-14-47 +32 (59) 100-14-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X
Products information UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X

BTW identificatienummer (tax): BE07032592773
Ondernemingsnummer: 5780975341
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): > 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Universities

Product categorie (product category): Business advice and other services; Training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X
(Get full report from official database of BE for UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X
Addition kinds of activities for UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Laborant m/v (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!Talents Aalst is op zoek een laborant m/v voor onze klant regio Aalst.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. Laat een reactie achter voor UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. Leave a respond for UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X. UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X op de google maps. Adres en contacten UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X
Location of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X on the google maps. Address and contacts of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X: YKX CVBA | Bosquart B | MONSIEUR FYLI | THEO ZANTMAN ANTWERPEN | Bouckaert's S Photography

Other related companies as UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X: YKX CVBA | Bosquart B | MONSIEUR FYLI | THEO ZANTMAN ANTWERPEN | Bouckaert's S Photography

UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07032592773. Het bedrijf UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X bevindt zich op het adres: 171, Groenenborgerlaan 2020 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van > 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business advice and other services; Training. Lijst met producten zijn Universities.
De hoofdactiviteit van UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, openstaande posities, locatie van UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X op de kaart.

UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, company assigned to the tax number BE07032592773. The company UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X is located at the address: 171, Groenenborgerlaan 2020 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. > 500 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 117,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business advice and other services; Training. List of products are Universities.
The main activity of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X is not available. You also can look at reviews of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, open positions, location of UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERSITAIR CENTRUM ANTWERPEN X, employees, financial statistics.