TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF

Contactgegevens TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 32.54 43 30 82 32.54 43 30 82

Fax (fax): 32.54 42 11 39 32.54 42 11 39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF
Products information TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE02451843261
Ondernemingsnummer: 4234649658
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Education

Product categorie (product category): Business advice and other services; Training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF
(Get full report from official database of BE for TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF
Addition kinds of activities for TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF

502100. Meubilair | Furniture
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
35599927. Halfgeleider productie machines | Semiconductor manufacturing machinery
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services

Werken bij TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. Laat een reactie achter voor TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. Leave a respond for TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF. TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF op de google maps. Adres en contacten TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF
Location of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF on the google maps. Address and contacts of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF: OUDE BUILDRAGERSNATIE | SCHRIJNWERKERIJ J.EYCKENS | De Kangoeroe | JACQUES SOENEN | Almico NV

Other related companies as TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF: OUDE BUILDRAGERSNATIE | SCHRIJNWERKERIJ J.EYCKENS | De Kangoeroe | JACQUES SOENEN | Almico NV

TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451843261. Het bedrijf TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF bevindt zich op het adres: Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business advice and other services; Training. Lijst met producten zijn Education.
De hoofdactiviteit van TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, openstaande posities, locatie van TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF op de kaart.

TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, company assigned to the tax number BE02451843261. The company TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF is located at the address: Kleine Karmelietenstraat 3 9500 Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business advice and other services; Training. List of products are Education.
The main activity of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF is not available. You also can look at reviews of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, open positions, location of TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNISCHE INSTITUUT ST JOZEF, employees, financial statistics.