ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2
Private companiesPaper and Allied Products • ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2

Contactgegevens ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Oscar Jespers 75 1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 74 22 11 32.27 74 22 11

Fax (fax): 32.27 72 05 30 32.27 72 05 30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2
Products information ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2

BTW identificatienummer (tax): BE04048431396
Ondernemingsnummer: 6232238769
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Education

Product categorie (product category): Business advice and other services; Training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2
(Get full report from official database of BE for ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2
Addition kinds of activities for ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
70219901. Slaapzaal, commercieel beheerd | Dormitory, commercially operated

Werken bij ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

Zoek naar antwoorden van ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. Laat een reactie achter voor ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. Leave a respond for ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2. ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 op de google maps. Adres en contacten ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2
Location of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 on the google maps. Address and contacts of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2: HUIZE LEVENSRUIMTE | GIORNO E NOTTE | PHILIPPE BURY | Eischen J-P | MAISON LIONELLE

Other related companies as ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2: HUIZE LEVENSRUIMTE | GIORNO E NOTTE | PHILIPPE BURY | Eischen J-P | MAISON LIONELLE

ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04048431396. Het bedrijf ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 bevindt zich op het adres: Avenue Oscar Jespers 75 1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Business advice and other services; Training. Lijst met producten zijn Education.
De hoofdactiviteit van ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, openstaande posities, locatie van ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 op de kaart.

ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, company assigned to the tax number BE04048431396. The company ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 is located at the address: Avenue Oscar Jespers 75 1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Business advice and other services; Training. List of products are Education.
The main activity of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 is not available. You also can look at reviews of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, open positions, location of ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE EUROPEENNE BRUXELLES 2, employees, financial statistics.