CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI
Private companiesEducational Services • CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI

Contactgegevens CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Général Michel 1b 6000 Charleroi, België

Telefoon (phone): 32.71 31 46 10 32.71 31 46 10

Fax (fax): 32.71 32 86 76 32.71 32 86 76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI
Products information CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI

BTW identificatienummer (tax): BE09051055908
Ondernemingsnummer: 5387939453
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 436,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Education

Product categorie (product category): Business advice and other services; Training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI
(Get full report from official database of BE for CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI
Addition kinds of activities for CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI

362500. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
31619907. Schooltas | Satchels
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
58120601. Pizzeria, ketting | Pizzeria, chain
79930400. Gokautomaten | Gambling machines
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. Laat een reactie achter voor CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. Leave a respond for CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI. CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI op de google maps. Adres en contacten CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI
Location of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI on the google maps. Address and contacts of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI: Atlant Ship Management (Europe) NV | De Vlieghere | FREDDY ROHART | DE POORTER LUC | WILLY SIONGERS

Other related companies as CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI: Atlant Ship Management (Europe) NV | De Vlieghere | FREDDY ROHART | DE POORTER LUC | WILLY SIONGERS

CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09051055908. Het bedrijf CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI bevindt zich op het adres: Av Général Michel 1b 6000 Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 436,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business advice and other services; Training. Lijst met producten zijn Education.
De hoofdactiviteit van CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, openstaande posities, locatie van CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI op de kaart.

CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, company assigned to the tax number BE09051055908. The company CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI is located at the address: Av Général Michel 1b 6000 Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 436,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business advice and other services; Training. List of products are Education.
The main activity of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI is not available. You also can look at reviews of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, open positions, location of CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE UNIVERSAITAIRE DE CHARLEROI, employees, financial statistics.