ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV

Contactgegevens ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lundenstr 37 2100 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.33 25 25 15 32.33 25 25 15

Fax (fax): 32.33 25 24 22 32.33 25 24 22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV
Products information ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03193695068
Ondernemingsnummer: 5966369628
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Telecommunications - equipment and systems^^Industrial consultants

Product categorie (product category): Business advice and other services; Telecommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV
(Get full report from official database of BE for ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV
Addition kinds of activities for ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV

359900. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive
51499907. Belegde broodjes | Sandwiches
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom

Werken bij ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

Zoek naar antwoorden van ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. Laat een reactie achter voor ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. Leave a respond for ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV. ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV op de google maps. Adres en contacten ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV
Location of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV on the google maps. Address and contacts of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV: MICKY M?USE HAUSET | LE SYRTAKI | FE. DEMATHIEU | CECOMM-COMMUNICATION | DIRK

Other related companies as ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV: MICKY M?USE HAUSET | LE SYRTAKI | FE. DEMATHIEU | CECOMM-COMMUNICATION | DIRK

ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03193695068. Het bedrijf ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV bevindt zich op het adres: Lundenstr 37 2100 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Business advice and other services; Telecommunications. Lijst met producten zijn Telecommunications - equipment and systems^^Industrial consultants.
De hoofdactiviteit van ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, openstaande posities, locatie van ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV op de kaart.

ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, company assigned to the tax number BE03193695068. The company ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV is located at the address: Lundenstr 37 2100 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Business advice and other services; Telecommunications. List of products are Telecommunications - equipment and systems^^Industrial consultants.
The main activity of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV is not available. You also can look at reviews of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, open positions, location of ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP BUILDING CONSULTANTS NV, employees, financial statistics.