UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE

Contactgegevens UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av A Lacomblé 29 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 43 83 83 32.27 43 83 83

Fax (fax): 32.27 43 83 85 32.27 43 83 85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE
Products information UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE08123809814
Ondernemingsnummer: 9611083984
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 134,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Professional federations, associations and unions

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE
(Get full report from official database of BE for UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE
Addition kinds of activities for UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
35650104. Canning machines, voedsel | Canning machinery, food
38250221. Radar testinstrumenten, elektrisch | Radar testing instruments, electric
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer

Werken bij UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. Laat een reactie achter voor UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. Leave a respond for UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE. UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE op de google maps. Adres en contacten UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE
Location of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE on the google maps. Address and contacts of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE: COIFFURE FIORENZA | DENIS BORIGHEM | CAT?S GRAPHIC | DEGAND CLAUDE ET CIE | S.W.C. BERGCROSSERS

Other related companies as UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE: COIFFURE FIORENZA | DENIS BORIGHEM | CAT?S GRAPHIC | DEGAND CLAUDE ET CIE | S.W.C. BERGCROSSERS

UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08123809814. Het bedrijf UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE bevindt zich op het adres: Av A Lacomblé 29 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 134,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Professional federations, associations and unions.
De hoofdactiviteit van UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, openstaande posities, locatie van UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE op de kaart.

UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, company assigned to the tax number BE08123809814. The company UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE is located at the address: Av A Lacomblé 29 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 134,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Professional federations, associations and unions.
The main activity of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE is not available. You also can look at reviews of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, open positions, location of UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNION DES CLASSES MOYENNES DE BELGIQUE, employees, financial statistics.