NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX

Particuliere bedrijvenBuilding Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders • NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX
Private companiesBuilding Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders • NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX

Contactgegevens NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Congresstr 18 1000 Brussel, België

Telefoon (phone): 32.22 19 11 74 32.22 19 11 74

Fax (fax): 32.22 18 78 21 32.22 18 78 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX
Products information NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX

BTW identificatienummer (tax): BE05137176513
Ondernemingsnummer: 5101745605
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Chambers of commerce and industry

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX
(Get full report from official database of BE for NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX
Addition kinds of activities for NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
25910103. Venster schaduwrollen en toebehoren | Window shade rollers and fittings
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus

Werken bij NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX in sociale netwerken
Look for responds of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. Laat een reactie achter voor NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. Leave a respond for NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX. NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX op de google maps. Adres en contacten NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX
Location of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX on the google maps. Address and contacts of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX: DUPONT | Raskin | GULDEN VLIES | BOUWONDERNEMING DELOOF | GAR POSTIAUX NV

Other related companies as NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX: DUPONT | Raskin | GULDEN VLIES | BOUWONDERNEMING DELOOF | GAR POSTIAUX NV

NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05137176513. Het bedrijf NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX bevindt zich op het adres: Congresstr 18 1000 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Chambers of commerce and industry.
De hoofdactiviteit van NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, openstaande posities, locatie van NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX op de kaart.

NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, company assigned to the tax number BE05137176513. The company NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX is located at the address: Congresstr 18 1000 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Chambers of commerce and industry.
The main activity of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX is not available. You also can look at reviews of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, open positions, location of NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEDERLANDSE KAMER VAN KOOPHANDEL VOOR BELUX, employees, financial statistics.