ASBL LIGUE DES FAMILLES

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ASBL LIGUE DES FAMILLES
Private companiesHealth Services • ASBL LIGUE DES FAMILLES

Contactgegevens ASBL LIGUE DES FAMILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASBL LIGUE DES FAMILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASBL LIGUE DES FAMILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Trône 127 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 07 72 11 32.25 07 72 11

Fax (fax): 32.25 07 72 00 32.25 07 72 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASBL LIGUE DES FAMILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASBL LIGUE DES FAMILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASBL LIGUE DES FAMILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASBL LIGUE DES FAMILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASBL LIGUE DES FAMILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASBL LIGUE DES FAMILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASBL LIGUE DES FAMILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASBL LIGUE DES FAMILLES
Products information ASBL LIGUE DES FAMILLES

BTW identificatienummer (tax): BE02810272216
Ondernemingsnummer: 3521911621
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Trade unions

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASBL LIGUE DES FAMILLES
(Get full report from official database of BE for ASBL LIGUE DES FAMILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASBL LIGUE DES FAMILLES
Addition kinds of activities for ASBL LIGUE DES FAMILLES

415100. Schoolbussen | School buses
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
26119900. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
35410501. Pijpsnijden en schroefmachines | Pipe cutting and threading machines
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment

Werken bij ASBL LIGUE DES FAMILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASBL LIGUE DES FAMILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASBL LIGUE DES FAMILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASBL LIGUE DES FAMILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van ASBL LIGUE DES FAMILLES in sociale netwerken
Look for responds of ASBL LIGUE DES FAMILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASBL LIGUE DES FAMILLES. Laat een reactie achter voor ASBL LIGUE DES FAMILLES. ASBL LIGUE DES FAMILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASBL LIGUE DES FAMILLES. Leave a respond for ASBL LIGUE DES FAMILLES. ASBL LIGUE DES FAMILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASBL LIGUE DES FAMILLES op de google maps. Adres en contacten ASBL LIGUE DES FAMILLES
Location of ASBL LIGUE DES FAMILLES on the google maps. Address and contacts of ASBL LIGUE DES FAMILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come ASBL LIGUE DES FAMILLES ASBL LIGUE DES FAMILLES: ELPO-CUISINEX G.H.G. NV | Stessens M-C | IMAGE IN | FRAN?OIS BRION | Van Looveren J

Other related companies as ASBL LIGUE DES FAMILLES: ELPO-CUISINEX G.H.G. NV | Stessens M-C | IMAGE IN | FRAN?OIS BRION | Van Looveren J

ASBL LIGUE DES FAMILLES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASBL LIGUE DES FAMILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810272216. Het bedrijf ASBL LIGUE DES FAMILLES bevindt zich op het adres: Rue Du Trône 127 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Trade unions.
De hoofdactiviteit van ASBL LIGUE DES FAMILLES is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASBL LIGUE DES FAMILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASBL LIGUE DES FAMILLES, openstaande posities, locatie van ASBL LIGUE DES FAMILLES op de kaart.

ASBL LIGUE DES FAMILLES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASBL LIGUE DES FAMILLES, company assigned to the tax number BE02810272216. The company ASBL LIGUE DES FAMILLES is located at the address: Rue Du Trône 127 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Trade unions.
The main activity of ASBL LIGUE DES FAMILLES is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASBL LIGUE DES FAMILLES is not available. You also can look at reviews of ASBL LIGUE DES FAMILLES, open positions, location of ASBL LIGUE DES FAMILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASBL LIGUE DES FAMILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASBL LIGUE DES FAMILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASBL LIGUE DES FAMILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASBL LIGUE DES FAMILLES, employees, financial statistics.