AMBASSADE D'INDE

Contactgegevens AMBASSADE D'INDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMBASSADE D'INDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMBASSADE D'INDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Vleurgat 215-217 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 40 91 40 32.26 40 91 40

Fax (fax): 32.26 48 96 38 32.26 48 96 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMBASSADE D'INDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMBASSADE D'INDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMBASSADE D'INDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMBASSADE D'INDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMBASSADE D'INDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMBASSADE D'INDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMBASSADE D'INDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMBASSADE D'INDE
Products information AMBASSADE D'INDE

BTW identificatienummer (tax): BE05138549804
Ondernemingsnummer: 6857635498
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 355,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Diplomatic and consular missions

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMBASSADE D'INDE
(Get full report from official database of BE for AMBASSADE D'INDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMBASSADE D'INDE
Addition kinds of activities for AMBASSADE D'INDE

393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
39310502. Beiaardbellen | Carillon bells
39499908. Indiase clubs | Indian clubs
51990300. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies

Werken bij AMBASSADE D'INDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMBASSADE D'INDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMBASSADE D'INDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMBASSADE D'INDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van AMBASSADE D'INDE in sociale netwerken
Look for responds of AMBASSADE D'INDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMBASSADE D'INDE. Laat een reactie achter voor AMBASSADE D'INDE. AMBASSADE D'INDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMBASSADE D'INDE. Leave a respond for AMBASSADE D'INDE. AMBASSADE D'INDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMBASSADE D'INDE op de google maps. Adres en contacten AMBASSADE D'INDE
Location of AMBASSADE D'INDE on the google maps. Address and contacts of AMBASSADE D'INDE

Andere gerelateerde bedrijven als come AMBASSADE D'INDE AMBASSADE D'INDE: Crosset L Ets | ROBERT MOUTSCHEN | V. POURTOIS | Hamende SPRL | ANDR?-MARIE LOURTIE

Other related companies as AMBASSADE D'INDE: Crosset L Ets | ROBERT MOUTSCHEN | V. POURTOIS | Hamende SPRL | ANDR?-MARIE LOURTIE

AMBASSADE D'INDE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMBASSADE D'INDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05138549804. Het bedrijf AMBASSADE D'INDE bevindt zich op het adres: Ch De Vleurgat 215-217 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 355,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Diplomatic and consular missions.
De hoofdactiviteit van AMBASSADE D'INDE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMBASSADE D'INDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMBASSADE D'INDE, openstaande posities, locatie van AMBASSADE D'INDE op de kaart.

AMBASSADE D'INDE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMBASSADE D'INDE, company assigned to the tax number BE05138549804. The company AMBASSADE D'INDE is located at the address: Ch De Vleurgat 215-217 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 355,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Diplomatic and consular missions.
The main activity of AMBASSADE D'INDE is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMBASSADE D'INDE is not available. You also can look at reviews of AMBASSADE D'INDE, open positions, location of AMBASSADE D'INDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMBASSADE D'INDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMBASSADE D'INDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMBASSADE D'INDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMBASSADE D'INDE, employees, financial statistics.