GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA

Contactgegevens GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Des Arts 58 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-14-11-95 32-25-14-11-95

Fax (fax): 32-25-14-32-64 32-25-14-32-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA
Products information GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA

BTW identificatienummer (tax): BE04663116455
Ondernemingsnummer: 3768554687
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): International trade consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA
(Get full report from official database of BE for GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA
Addition kinds of activities for GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA

508501. Commerciële containers | Commercial containers
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
38220305. Thermokoppels, vacuüm: glas | Thermocouples, vacuum: glass
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house

Werken bij GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA in sociale netwerken
Look for responds of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. Laat een reactie achter voor GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. Leave a respond for GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA. GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA op de google maps. Adres en contacten GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA
Location of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA on the google maps. Address and contacts of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA: LUCIEN DEPOORTER | De Lange | MANU SERVICES | C. DUGAUQUIER | RESTAURANT WONG

Other related companies as GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA: LUCIEN DEPOORTER | De Lange | MANU SERVICES | C. DUGAUQUIER | RESTAURANT WONG

GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04663116455. Het bedrijf GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA bevindt zich op het adres: Avenue Des Arts 58 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is International trade consultants. Producten gemaakt in GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, openstaande posities, locatie van GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA op de kaart.

GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, company assigned to the tax number BE04663116455. The company GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA is located at the address: Avenue Des Arts 58 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is International trade consultants. Products created in GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA were not found.
The main activity of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA is not available. You also can look at reviews of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, open positions, location of GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTION DE CONCESSIONNAIRES SA, employees, financial statistics.