Borstels Ideale Belgium NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Borstels Ideale Belgium NV
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Borstels Ideale Belgium NV

Contactgegevens Borstels Ideale Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Borstels Ideale Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Borstels Ideale Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Bleken 35 2400 Mol, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Borstels Ideale Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Borstels Ideale Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Borstels Ideale Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Borstels Ideale Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Borstels Ideale Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Borstels Ideale Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Borstels Ideale Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Borstels Ideale Belgium NV
Products information Borstels Ideale Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE04061065673
Ondernemingsnummer: 2586425781
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Industrial brushes

Product categorie (product category): Brushes For Building Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Borstels Ideale Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Borstels Ideale Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Borstels Ideale Belgium NV
Addition kinds of activities for Borstels Ideale Belgium NV

232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
243104. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
24930203. waferboard | Waferboard
55419900. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
56419901. Kinderkleding | Children's wear

Werken bij Borstels Ideale Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Borstels Ideale Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Borstels Ideale Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Borstels Ideale Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Borstels Ideale Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Borstels Ideale Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Borstels Ideale Belgium NV. Laat een reactie achter voor Borstels Ideale Belgium NV. Borstels Ideale Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Borstels Ideale Belgium NV. Leave a respond for Borstels Ideale Belgium NV. Borstels Ideale Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Borstels Ideale Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Borstels Ideale Belgium NV
Location of Borstels Ideale Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Borstels Ideale Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Borstels Ideale Belgium NV Borstels Ideale Belgium NV: FORTIS | MAISON DE SCHAMPHELEER | Aprilis | MAURICE SCHEPERS | 't Genoegen Frituur

Other related companies as Borstels Ideale Belgium NV: FORTIS | MAISON DE SCHAMPHELEER | Aprilis | MAURICE SCHEPERS | 't Genoegen Frituur

Borstels Ideale Belgium NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Borstels Ideale Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061065673. Het bedrijf Borstels Ideale Belgium NV bevindt zich op het adres: Oude Bleken 35 2400 Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brushes For Building Cleaning. Lijst met producten zijn Industrial brushes.
De hoofdactiviteit van Borstels Ideale Belgium NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Borstels Ideale Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Borstels Ideale Belgium NV, openstaande posities, locatie van Borstels Ideale Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Borstels Ideale Belgium NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Borstels Ideale Belgium NV, company assigned to the tax number BE04061065673. The company Borstels Ideale Belgium NV is located at the address: Oude Bleken 35 2400 Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brushes For Building Cleaning. List of products are Industrial brushes.
The main activity of Borstels Ideale Belgium NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Borstels Ideale Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Borstels Ideale Belgium NV, open positions, location of Borstels Ideale Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Borstels Ideale Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Borstels Ideale Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Borstels Ideale Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Borstels Ideale Belgium NV, employees, financial statistics.