OCMW GENT OPENB. INSTEL.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • OCMW GENT OPENB. INSTEL.
Private companiesAgricultural Services • OCMW GENT OPENB. INSTEL.

Contactgegevens OCMW GENT OPENB. INSTEL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCMW GENT OPENB. INSTEL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCMW GENT OPENB. INSTEL.

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Onderbergen 86 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-66-99-11 32-92-66-99-11

Fax (fax): 32-92-66-99-99 32-92-66-99-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCMW GENT OPENB. INSTEL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCMW GENT OPENB. INSTEL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCMW GENT OPENB. INSTEL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCMW GENT OPENB. INSTEL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCMW GENT OPENB. INSTEL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCMW GENT OPENB. INSTEL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCMW GENT OPENB. INSTEL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCMW GENT OPENB. INSTEL.
Products information OCMW GENT OPENB. INSTEL.

BTW identificatienummer (tax): BE08907135009
Ondernemingsnummer: 8570678710
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in OCMW GENT OPENB. INSTEL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCMW GENT OPENB. INSTEL.
(Get full report from official database of BE for OCMW GENT OPENB. INSTEL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCMW GENT OPENB. INSTEL.
Addition kinds of activities for OCMW GENT OPENB. INSTEL.

6726. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
35429908. headers | Headers
91110404. Uitvoerende kantoren, lokale overheid | Executive offices, local government

Werken bij OCMW GENT OPENB. INSTEL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCMW GENT OPENB. INSTEL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCMW GENT OPENB. INSTEL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCMW GENT OPENB. INSTEL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van OCMW GENT OPENB. INSTEL. in sociale netwerken
Look for responds of OCMW GENT OPENB. INSTEL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCMW GENT OPENB. INSTEL.. Laat een reactie achter voor OCMW GENT OPENB. INSTEL.. OCMW GENT OPENB. INSTEL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCMW GENT OPENB. INSTEL.. Leave a respond for OCMW GENT OPENB. INSTEL.. OCMW GENT OPENB. INSTEL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCMW GENT OPENB. INSTEL. op de google maps. Adres en contacten OCMW GENT OPENB. INSTEL.
Location of OCMW GENT OPENB. INSTEL. on the google maps. Address and contacts of OCMW GENT OPENB. INSTEL.

Andere gerelateerde bedrijven als come OCMW GENT OPENB. INSTEL. OCMW GENT OPENB. INSTEL.: Sematec SPRL | WILLY MALAISE | Mechelse Metalen NV | Geijsbregts P | B?GUELIN IMPORT

Other related companies as OCMW GENT OPENB. INSTEL.: Sematec SPRL | WILLY MALAISE | Mechelse Metalen NV | Geijsbregts P | B?GUELIN IMPORT

OCMW GENT OPENB. INSTEL. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is OCMW GENT OPENB. INSTEL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08907135009. Het bedrijf OCMW GENT OPENB. INSTEL. bevindt zich op het adres: Onderbergen 86 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in OCMW GENT OPENB. INSTEL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OCMW GENT OPENB. INSTEL. is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCMW GENT OPENB. INSTEL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCMW GENT OPENB. INSTEL., openstaande posities, locatie van OCMW GENT OPENB. INSTEL. op de kaart.

OCMW GENT OPENB. INSTEL. is a company, that was registered 1993 in Gent region, Belgium. Full name of company is OCMW GENT OPENB. INSTEL., company assigned to the tax number BE08907135009. The company OCMW GENT OPENB. INSTEL. is located at the address: Onderbergen 86 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in OCMW GENT OPENB. INSTEL. were not found.
The main activity of OCMW GENT OPENB. INSTEL. is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OCMW GENT OPENB. INSTEL. is not available. You also can look at reviews of OCMW GENT OPENB. INSTEL., open positions, location of OCMW GENT OPENB. INSTEL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCMW GENT OPENB. INSTEL., Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCMW GENT OPENB. INSTEL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCMW GENT OPENB. INSTEL., Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCMW GENT OPENB. INSTEL., employees, financial statistics.