MAISON NEW SOLUTEX

Contactgegevens MAISON NEW SOLUTEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON NEW SOLUTEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON NEW SOLUTEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JEAN-CHARLES DE HUGO 100; 6730; TINTIGNY, België

Telefoon (phone): 63444109 (+32-63444109) 63444109 (+32-63444109)

Fax (fax): +32 (84) 119-71-20 +32 (84) 119-71-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON NEW SOLUTEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON NEW SOLUTEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON NEW SOLUTEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON NEW SOLUTEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON NEW SOLUTEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON NEW SOLUTEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON NEW SOLUTEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON NEW SOLUTEX
Products information MAISON NEW SOLUTEX

BTW identificatienummer (tax): BE06434661865
Ondernemingsnummer: 9866516113
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MAISON NEW SOLUTEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bruids- and ceremoniekledij; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON NEW SOLUTEX
(Get full report from official database of BE for MAISON NEW SOLUTEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON NEW SOLUTEX
Addition kinds of activities for MAISON NEW SOLUTEX

356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
20260204. Kwark | Cottage cheese
23359903. Housedresses | Housedresses
28210217. Styreenharsen, nec | Styrene resins, nec
28990110. Magnetische inspectie olie of poeder | Magnetic inspection oil or powder
82990200. Educatieve diensten | Educational services

Werken bij MAISON NEW SOLUTEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON NEW SOLUTEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON NEW SOLUTEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON NEW SOLUTEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

Zoek naar antwoorden van MAISON NEW SOLUTEX in sociale netwerken
Look for responds of MAISON NEW SOLUTEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON NEW SOLUTEX. Laat een reactie achter voor MAISON NEW SOLUTEX. MAISON NEW SOLUTEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON NEW SOLUTEX. Leave a respond for MAISON NEW SOLUTEX. MAISON NEW SOLUTEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON NEW SOLUTEX op de google maps. Adres en contacten MAISON NEW SOLUTEX
Location of MAISON NEW SOLUTEX on the google maps. Address and contacts of MAISON NEW SOLUTEX

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON NEW SOLUTEX MAISON NEW SOLUTEX: FORTIS | Résidence Le Marais | Lenaerts Marcel | CATIMINI | GUIDO SPYCKERELLE

Other related companies as MAISON NEW SOLUTEX: FORTIS | Résidence Le Marais | Lenaerts Marcel | CATIMINI | GUIDO SPYCKERELLE

MAISON NEW SOLUTEX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON NEW SOLUTEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06434661865. Het bedrijf MAISON NEW SOLUTEX bevindt zich op het adres: RUE JEAN-CHARLES DE HUGO 100; 6730; TINTIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bruids- and ceremoniekledij; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in MAISON NEW SOLUTEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON NEW SOLUTEX is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON NEW SOLUTEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON NEW SOLUTEX, openstaande posities, locatie van MAISON NEW SOLUTEX op de kaart.

MAISON NEW SOLUTEX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON NEW SOLUTEX, company assigned to the tax number BE06434661865. The company MAISON NEW SOLUTEX is located at the address: RUE JEAN-CHARLES DE HUGO 100; 6730; TINTIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bruids- and ceremoniekledij; Herenkledingzaken. Products created in MAISON NEW SOLUTEX were not found.
The main activity of MAISON NEW SOLUTEX is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON NEW SOLUTEX is not available. You also can look at reviews of MAISON NEW SOLUTEX, open positions, location of MAISON NEW SOLUTEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON NEW SOLUTEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON NEW SOLUTEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON NEW SOLUTEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON NEW SOLUTEX, employees, financial statistics.