DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE
Private companiesInsurance Carriers • DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE

Contactgegevens DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. Baudouin 30 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-53-31-11 32-25-53-31-11

Fax (fax): 32-25-53-50-21 32-25-53-50-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE
Products information DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE

BTW identificatienummer (tax): BE01693511962
Ondernemingsnummer: 8432250976
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Finance and credit companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE
(Get full report from official database of BE for DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE
Addition kinds of activities for DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE

20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic

Werken bij DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE in sociale netwerken
Look for responds of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. Laat een reactie achter voor DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. Leave a respond for DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE. DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE op de google maps. Adres en contacten DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE
Location of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE on the google maps. Address and contacts of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE: PةPINIبRES MEURENS | BOUCHERIE CHEZ OLIVIER | DIRK MOERMAN | POPPIES INTERNATIONAL | INFORMATIC BVBA

Other related companies as DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE: PةPINIبRES MEURENS | BOUCHERIE CHEZ OLIVIER | DIRK MOERMAN | POPPIES INTERNATIONAL | INFORMATIC BVBA

DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01693511962. Het bedrijf DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE bevindt zich op het adres: Bd. Baudouin 30 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Finance and credit companies. Producten gemaakt in DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, openstaande posities, locatie van DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE op de kaart.

DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE is a company, that was registered 2002 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, company assigned to the tax number BE01693511962. The company DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE is located at the address: Bd. Baudouin 30 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Finance and credit companies. Products created in DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE were not found.
The main activity of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE is not available. You also can look at reviews of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, open positions, location of DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPART ALGEMENE ZAKEN & FINANCIEN EP FIN. SIMPLE, employees, financial statistics.