C.R.N.A.

Contactgegevens C.R.N.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.R.N.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.R.N.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue d'Heppignies 6200 Heppignies ZI Ouest - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-37-60-85 32-71-37-60-85

Fax (fax): 32-71-37-40-86 32-71-37-40-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.R.N.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.R.N.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.R.N.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.R.N.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.R.N.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.R.N.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.R.N.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.R.N.A.
Products information C.R.N.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02123626708
Ondernemingsnummer: 7576965332
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in C.R.N.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Profiel (profile): CRNA specialises in primary and secondary packaging activities and provides made-to-order B2B services for the pharmaceutical industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.R.N.A.
(Get full report from official database of BE for C.R.N.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.R.N.A.
Addition kinds of activities for C.R.N.A.

0271. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
01799913. Mango Grove | Mango grove
23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
28440400. Scheerbereidingen | Shaving preparations
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic

Werken bij C.R.N.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.R.N.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.R.N.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.R.N.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Team coach Call agents (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

 • cnc bediender m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

 • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

 • HR Business Partner (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

 • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

 • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: BESSEMANS DAVY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van C.R.N.A. in sociale netwerken
Look for responds of C.R.N.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.R.N.A.. Laat een reactie achter voor C.R.N.A.. C.R.N.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.R.N.A.. Leave a respond for C.R.N.A.. C.R.N.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.R.N.A. op de google maps. Adres en contacten C.R.N.A.
Location of C.R.N.A. on the google maps. Address and contacts of C.R.N.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.R.N.A. C.R.N.A.: FEDELE ASTORE | GLASCENTRALE | S. VERTOMMEN | Hentzen H BVBA | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Other related companies as C.R.N.A.: FEDELE ASTORE | GLASCENTRALE | S. VERTOMMEN | Hentzen H BVBA | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

C.R.N.A. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.R.N.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123626708. Het bedrijf C.R.N.A. bevindt zich op het adres: Avenue d'Heppignies 6200 Heppignies ZI Ouest - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is CRNA specialises in primary and secondary packaging activities and provides made-to-order B2B services for the pharmaceutical industry. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in C.R.N.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.R.N.A. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.R.N.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.R.N.A., openstaande posities, locatie van C.R.N.A. op de kaart.

C.R.N.A. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.R.N.A., company assigned to the tax number BE02123626708. The company C.R.N.A. is located at the address: Avenue d'Heppignies 6200 Heppignies ZI Ouest - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is CRNA specialises in primary and secondary packaging activities and provides made-to-order B2B services for the pharmaceutical industry. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in C.R.N.A. were not found.
The main activity of C.R.N.A. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.R.N.A. is not available. You also can look at reviews of C.R.N.A., open positions, location of C.R.N.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.R.N.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.R.N.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.R.N.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.R.N.A., employees, financial statistics.