GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Contactgegevens GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOLSTRAAT 4; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12455762 (+32-12455762) 12455762 (+32-12455762)

Fax (fax): +32 (81) 717-21-88 +32 (81) 717-21-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
Products information GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE04232177734
Ondernemingsnummer: 8970306396
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
31990101. Laarzen, paard | Boots, horse
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
80410000. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors

Werken bij GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Leave a respond for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
Location of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: GEORGES PITTIE | LIMEC | VERITAS | THE BEST VID?O | HUIS SERGIO DANIELLI

Other related companies as GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: GEORGES PITTIE | LIMEC | VERITAS | THE BEST VID?O | HUIS SERGIO DANIELLI

GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232177734. Het bedrijf GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: TOLSTRAAT 4; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL op de kaart.

GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE04232177734. The company GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is located at the address: TOLSTRAAT 4; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, open positions, location of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.