HUIS NICOLAS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • HUIS NICOLAS
Private companiesLegal Services • HUIS NICOLAS

Contactgegevens HUIS NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS NICOLAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LODEWIJK DE MEESTERSTR. 74; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37662090 (+32-37662090) 37662090 (+32-37662090)

Fax (fax): +32 (57) 326-74-61 +32 (57) 326-74-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS NICOLAS
Products information HUIS NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE09963745117
Ondernemingsnummer: 5952362060
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HUIS NICOLAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS NICOLAS
(Get full report from official database of BE for HUIS NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS NICOLAS
Addition kinds of activities for HUIS NICOLAS

3299. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
25310203. Kerken, kerk | Pews, church
38449901. Beta-straalbestralingsapparatuur | Beta-ray irradiation equipment
50510200. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
57139904. tapijten | Rugs
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij HUIS NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van HUIS NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS NICOLAS. Laat een reactie achter voor HUIS NICOLAS. HUIS NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS NICOLAS. Leave a respond for HUIS NICOLAS. HUIS NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS NICOLAS op de google maps. Adres en contacten HUIS NICOLAS
Location of HUIS NICOLAS on the google maps. Address and contacts of HUIS NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS NICOLAS HUIS NICOLAS: DRUKKERIJ PAESEN | FRECHES | DEMEYERE ELEKTRO | HILARUS GROES | CEMENTBOUW

Other related companies as HUIS NICOLAS: DRUKKERIJ PAESEN | FRECHES | DEMEYERE ELEKTRO | HILARUS GROES | CEMENTBOUW

HUIS NICOLAS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09963745117. Het bedrijf HUIS NICOLAS bevindt zich op het adres: LODEWIJK DE MEESTERSTR. 74; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Speelgoed. Producten gemaakt in HUIS NICOLAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS NICOLAS is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS NICOLAS, openstaande posities, locatie van HUIS NICOLAS op de kaart.

HUIS NICOLAS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS NICOLAS, company assigned to the tax number BE09963745117. The company HUIS NICOLAS is located at the address: LODEWIJK DE MEESTERSTR. 74; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Speelgoed. Products created in HUIS NICOLAS were not found.
The main activity of HUIS NICOLAS is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS NICOLAS is not available. You also can look at reviews of HUIS NICOLAS, open positions, location of HUIS NICOLAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS NICOLAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS NICOLAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS NICOLAS, employees, financial statistics.