A.C.S. VASTGOED BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • A.C.S. VASTGOED BVBA
Private companiesCommunications • A.C.S. VASTGOED BVBA

Contactgegevens A.C.S. VASTGOED BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.S. VASTGOED BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.S. VASTGOED BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 201 2380 Ravels - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-41-84-12 32-14-41-84-12

Fax (fax): +32 (87) 223-92-50 +32 (87) 223-92-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.S. VASTGOED BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.S. VASTGOED BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.S. VASTGOED BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.S. VASTGOED BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.S. VASTGOED BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.S. VASTGOED BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.S. VASTGOED BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.S. VASTGOED BVBA
Products information A.C.S. VASTGOED BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01228790283
Ondernemingsnummer: 2839111328
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A.C.S. VASTGOED BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Consultants, financial analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.S. VASTGOED BVBA
(Get full report from official database of BE for A.C.S. VASTGOED BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.S. VASTGOED BVBA
Addition kinds of activities for A.C.S. VASTGOED BVBA

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
496199. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
27210101. Stripboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Comic books: publishing only, not printed on site
35539907. Mortisers, houtbewerkingsmachines | Mortisers, woodworking machines
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
70329901. Bijbelkamp | Bible camp
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec

Werken bij A.C.S. VASTGOED BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.S. VASTGOED BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.S. VASTGOED BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.S. VASTGOED BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van A.C.S. VASTGOED BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.S. VASTGOED BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.S. VASTGOED BVBA. Laat een reactie achter voor A.C.S. VASTGOED BVBA. A.C.S. VASTGOED BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.S. VASTGOED BVBA. Leave a respond for A.C.S. VASTGOED BVBA. A.C.S. VASTGOED BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.S. VASTGOED BVBA op de google maps. Adres en contacten A.C.S. VASTGOED BVBA
Location of A.C.S. VASTGOED BVBA on the google maps. Address and contacts of A.C.S. VASTGOED BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.S. VASTGOED BVBA A.C.S. VASTGOED BVBA: Elbicon NV | Gianfranco & Massimo | C.R.M. Consulting SC | Oosterlinck M | L.A.C.H.S.

Other related companies as A.C.S. VASTGOED BVBA: Elbicon NV | Gianfranco & Massimo | C.R.M. Consulting SC | Oosterlinck M | L.A.C.H.S.

A.C.S. VASTGOED BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.S. VASTGOED BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01228790283. Het bedrijf A.C.S. VASTGOED BVBA bevindt zich op het adres: Grote Baan 201 2380 Ravels - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Consultants, financial analysis. Producten gemaakt in A.C.S. VASTGOED BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.S. VASTGOED BVBA is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.S. VASTGOED BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.S. VASTGOED BVBA, openstaande posities, locatie van A.C.S. VASTGOED BVBA op de kaart.

A.C.S. VASTGOED BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.S. VASTGOED BVBA, company assigned to the tax number BE01228790283. The company A.C.S. VASTGOED BVBA is located at the address: Grote Baan 201 2380 Ravels - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Consultants, financial analysis. Products created in A.C.S. VASTGOED BVBA were not found.
The main activity of A.C.S. VASTGOED BVBA is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.S. VASTGOED BVBA is not available. You also can look at reviews of A.C.S. VASTGOED BVBA, open positions, location of A.C.S. VASTGOED BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.S. VASTGOED BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.S. VASTGOED BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.S. VASTGOED BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.S. VASTGOED BVBA, employees, financial statistics.