LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA
Private companiesInsurance Carriers • LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA

Contactgegevens LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Fruithofln. 124, Internal Postal Box 14 BP 14 2600 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-43-95-95 32-34-43-95-95

Fax (fax): 32-34-43-95-85 32-34-43-95-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA
Products information LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02198883056
Ondernemingsnummer: 6599731445
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Auditing, international

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA
(Get full report from official database of BE for LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA
Addition kinds of activities for LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA

371500. Vrachtwagens | Truck trailers
449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental

Werken bij LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

Zoek naar antwoorden van LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA in sociale netwerken
Look for responds of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. Laat een reactie achter voor LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. Leave a respond for LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA. LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA op de google maps. Adres en contacten LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA
Location of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA on the google maps. Address and contacts of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA: MARC VANDENSTEEN | PWA ANTWERPEN | BERNARD STERCKMANS | GALLERY F. RAMES | Henneuse Dominique

Other related companies as LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA: MARC VANDENSTEEN | PWA ANTWERPEN | BERNARD STERCKMANS | GALLERY F. RAMES | Henneuse Dominique

LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02198883056. Het bedrijf LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA bevindt zich op het adres: Fruithofln. 124, Internal Postal Box 14 BP 14 2600 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Auditing, international. Producten gemaakt in LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, openstaande posities, locatie van LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA op de kaart.

LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, company assigned to the tax number BE02198883056. The company LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA is located at the address: Fruithofln. 124, Internal Postal Box 14 BP 14 2600 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Auditing, international. Products created in LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA were not found.
The main activity of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA is not available. You also can look at reviews of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, open positions, location of LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LENAERTS-HEREMANS & CO CVBA, employees, financial statistics.