COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA

Contactgegevens COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Amsterdamstr. 14, Internal Postal Box U BP U 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-36-11-16 32-32-36-11-16

Fax (fax): 32-15-73-02-88 32-15-73-02-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA
Products information COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09888214111
Ondernemingsnummer: 8378417968
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Holding companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA

202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
17710302. Oprijlaan aannemer | Driveway contractor
34290303. Ski rekken, auto | Ski racks, automotive
35790102. Adresserende machines, borden en bordsposanten | Addressing machines, plates and plate embossers
38260603. Electron paramagnetische spin type apparaat | Electron paramagnetic spin type apparatus
48130102. Lokale telefooncommunicatie | Local telephone communications
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
87439904. Verkoopbevordering | Sales promotion

Werken bij COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. Leave a respond for COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA. COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA
Location of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA: Odendhal | HANS DE BOLLE | GUICHET SOCIAL | CYRIEL VANDEVELDE | BAR PANTERA

Other related companies as COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA: Odendhal | HANS DE BOLLE | GUICHET SOCIAL | CYRIEL VANDEVELDE | BAR PANTERA

COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09888214111. Het bedrijf COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Amsterdamstr. 14, Internal Postal Box U BP U 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Holding companies. Producten gemaakt in COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA op de kaart.

COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE09888214111. The company COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA is located at the address: Amsterdamstr. 14, Internal Postal Box U BP U 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Holding companies. Products created in COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, open positions, location of COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSPARFRANCE-BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.