BؤCKEREI HEINEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BؤCKEREI HEINEN
Private companiesHealth Services • BؤCKEREI HEINEN

Contactgegevens BؤCKEREI HEINEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BؤCKEREI HEINEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BؤCKEREI HEINEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLATZ 15; 4750; BـTGENBACH, België

Telefoon (phone): 80446243 (+32-80446243) 80446243 (+32-80446243)

Fax (fax): +32 (84) 832-73-88 +32 (84) 832-73-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BؤCKEREI HEINEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BؤCKEREI HEINEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BؤCKEREI HEINEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BؤCKEREI HEINEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BؤCKEREI HEINEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BؤCKEREI HEINEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BؤCKEREI HEINEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BؤCKEREI HEINEN
Products information BؤCKEREI HEINEN

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BؤCKEREI HEINEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed; Cafés; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BؤCKEREI HEINEN
(Get full report from official database of BE for BؤCKEREI HEINEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BؤCKEREI HEINEN
Addition kinds of activities for BؤCKEREI HEINEN

321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
95320202. Stedelijk vernieuwingsbureau, overheid | Urban renewal agency, government
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij BؤCKEREI HEINEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BؤCKEREI HEINEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BؤCKEREI HEINEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BؤCKEREI HEINEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef matraslijn (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Schrijnwerker atelier (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van BؤCKEREI HEINEN in sociale netwerken
Look for responds of BؤCKEREI HEINEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BؤCKEREI HEINEN. Laat een reactie achter voor BؤCKEREI HEINEN. BؤCKEREI HEINEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BؤCKEREI HEINEN. Leave a respond for BؤCKEREI HEINEN. BؤCKEREI HEINEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BؤCKEREI HEINEN op de google maps. Adres en contacten BؤCKEREI HEINEN
Location of BؤCKEREI HEINEN on the google maps. Address and contacts of BؤCKEREI HEINEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BؤCKEREI HEINEN BؤCKEREI HEINEN: Hendrikx C | A.B.C. ROCK & ROLL | COSS?E DE MAULDE | CHRIS MORTIER | ABUMEX - HUDSONS

Other related companies as BؤCKEREI HEINEN: Hendrikx C | A.B.C. ROCK & ROLL | COSS?E DE MAULDE | CHRIS MORTIER | ABUMEX - HUDSONS

BؤCKEREI HEINEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BؤCKEREI HEINEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf BؤCKEREI HEINEN bevindt zich op het adres: MARKTPLATZ 15; 4750; BـTGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed; Cafés; Restaurants. Producten gemaakt in BؤCKEREI HEINEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BؤCKEREI HEINEN is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BؤCKEREI HEINEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BؤCKEREI HEINEN, openstaande posities, locatie van BؤCKEREI HEINEN op de kaart.

BؤCKEREI HEINEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BؤCKEREI HEINEN, company assigned to the tax number BE02736389160. The company BؤCKEREI HEINEN is located at the address: MARKTPLATZ 15; 4750; BـTGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed; Cafés; Restaurants. Products created in BؤCKEREI HEINEN were not found.
The main activity of BؤCKEREI HEINEN is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BؤCKEREI HEINEN is not available. You also can look at reviews of BؤCKEREI HEINEN, open positions, location of BؤCKEREI HEINEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BؤCKEREI HEINEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BؤCKEREI HEINEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BؤCKEREI HEINEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BؤCKEREI HEINEN, employees, financial statistics.