ZWAENEPOEL

Contactgegevens ZWAENEPOEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWAENEPOEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWAENEPOEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE KOEPOORTSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 22310345 (+32-22310345) 22310345 (+32-22310345)

Fax (fax): +32 (84) 753-90-30 +32 (84) 753-90-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWAENEPOEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWAENEPOEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWAENEPOEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWAENEPOEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWAENEPOEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWAENEPOEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWAENEPOEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWAENEPOEL
Products information ZWAENEPOEL

BTW identificatienummer (tax): BE09463867187
Ondernemingsnummer: 5808441162
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ZWAENEPOEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWAENEPOEL
(Get full report from official database of BE for ZWAENEPOEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWAENEPOEL
Addition kinds of activities for ZWAENEPOEL

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
51691006. Terpentijn | Turpentine

Werken bij ZWAENEPOEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWAENEPOEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWAENEPOEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWAENEPOEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van ZWAENEPOEL in sociale netwerken
Look for responds of ZWAENEPOEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWAENEPOEL. Laat een reactie achter voor ZWAENEPOEL. ZWAENEPOEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWAENEPOEL. Leave a respond for ZWAENEPOEL. ZWAENEPOEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWAENEPOEL op de google maps. Adres en contacten ZWAENEPOEL
Location of ZWAENEPOEL on the google maps. Address and contacts of ZWAENEPOEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWAENEPOEL ZWAENEPOEL: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | S. HOGNOUL | ANDR? GEORGE | Hooijer SA | VANDOORNE FERNAND

Other related companies as ZWAENEPOEL: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | S. HOGNOUL | ANDR? GEORGE | Hooijer SA | VANDOORNE FERNAND

ZWAENEPOEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWAENEPOEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463867187. Het bedrijf ZWAENEPOEL bevindt zich op het adres: KORTE KOEPOORTSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in ZWAENEPOEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWAENEPOEL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWAENEPOEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWAENEPOEL, openstaande posities, locatie van ZWAENEPOEL op de kaart.

ZWAENEPOEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWAENEPOEL, company assigned to the tax number BE09463867187. The company ZWAENEPOEL is located at the address: KORTE KOEPOORTSTRAAT 7; 2000; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in ZWAENEPOEL were not found.
The main activity of ZWAENEPOEL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWAENEPOEL is not available. You also can look at reviews of ZWAENEPOEL, open positions, location of ZWAENEPOEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWAENEPOEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWAENEPOEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWAENEPOEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWAENEPOEL, employees, financial statistics.