YVES MIDROLET

Contactgegevens YVES MIDROLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES MIDROLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES MIDROLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARFONDBOIS 32; 4845; JALHAY, België

Telefoon (phone): 87474978 (+32-87474978) 87474978 (+32-87474978)

Fax (fax): +32 (12) 435-33-78 +32 (12) 435-33-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES MIDROLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES MIDROLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES MIDROLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES MIDROLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES MIDROLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES MIDROLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES MIDROLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES MIDROLET
Products information YVES MIDROLET

BTW identificatienummer (tax): BE08692626953
Ondernemingsnummer: 6100677490
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in YVES MIDROLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES MIDROLET
(Get full report from official database of BE for YVES MIDROLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES MIDROLET
Addition kinds of activities for YVES MIDROLET

22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
27590301. Reclame literatuur: drukwerk, nsk | Advertising literature: printing, nsk
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
73319905. Mailinglist management | Mailing list management
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair
79339900. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
79930400. Gokautomaten | Gambling machines

Werken bij YVES MIDROLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES MIDROLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES MIDROLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES MIDROLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van YVES MIDROLET in sociale netwerken
Look for responds of YVES MIDROLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES MIDROLET. Laat een reactie achter voor YVES MIDROLET. YVES MIDROLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES MIDROLET. Leave a respond for YVES MIDROLET. YVES MIDROLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES MIDROLET op de google maps. Adres en contacten YVES MIDROLET
Location of YVES MIDROLET on the google maps. Address and contacts of YVES MIDROLET

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES MIDROLET YVES MIDROLET: Bosmans Schoonmaakbedrijf BVBA | KREATIEF | Kwak Brasserie | INTER AUTO D?PANNAGES | Editions C.L.B.

Other related companies as YVES MIDROLET: Bosmans Schoonmaakbedrijf BVBA | KREATIEF | Kwak Brasserie | INTER AUTO D?PANNAGES | Editions C.L.B.

YVES MIDROLET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES MIDROLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08692626953. Het bedrijf YVES MIDROLET bevindt zich op het adres: PARFONDBOIS 32; 4845; JALHAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 851,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in YVES MIDROLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVES MIDROLET is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES MIDROLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES MIDROLET, openstaande posities, locatie van YVES MIDROLET op de kaart.

YVES MIDROLET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES MIDROLET, company assigned to the tax number BE08692626953. The company YVES MIDROLET is located at the address: PARFONDBOIS 32; 4845; JALHAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 851,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in YVES MIDROLET were not found.
The main activity of YVES MIDROLET is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES MIDROLET is not available. You also can look at reviews of YVES MIDROLET, open positions, location of YVES MIDROLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES MIDROLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES MIDROLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES MIDROLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES MIDROLET, employees, financial statistics.