WILLY VINDEVOGEL

Contactgegevens WILLY VINDEVOGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VINDEVOGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VINDEVOGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOOFSTRAAT 18; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56220928 (+32-56220928) 56220928 (+32-56220928)

Fax (fax): +32 (16) 496-48-18 +32 (16) 496-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VINDEVOGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VINDEVOGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VINDEVOGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VINDEVOGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VINDEVOGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VINDEVOGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VINDEVOGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VINDEVOGEL
Products information WILLY VINDEVOGEL

BTW identificatienummer (tax): BE02815490722
Ondernemingsnummer: 2994293212
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in WILLY VINDEVOGEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VINDEVOGEL
(Get full report from official database of BE for WILLY VINDEVOGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VINDEVOGEL
Addition kinds of activities for WILLY VINDEVOGEL

497100. Irrigatie systemen | Irrigation systems
01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
72999905. Handyman service | Handyman service
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij WILLY VINDEVOGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VINDEVOGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VINDEVOGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VINDEVOGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van WILLY VINDEVOGEL in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VINDEVOGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VINDEVOGEL. Laat een reactie achter voor WILLY VINDEVOGEL. WILLY VINDEVOGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VINDEVOGEL. Leave a respond for WILLY VINDEVOGEL. WILLY VINDEVOGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VINDEVOGEL op de google maps. Adres en contacten WILLY VINDEVOGEL
Location of WILLY VINDEVOGEL on the google maps. Address and contacts of WILLY VINDEVOGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VINDEVOGEL WILLY VINDEVOGEL: Gidel M | Scheerlinck | C. MEYNEN | VIDEO SQUARE | MUMEDIA

Other related companies as WILLY VINDEVOGEL: Gidel M | Scheerlinck | C. MEYNEN | VIDEO SQUARE | MUMEDIA

WILLY VINDEVOGEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VINDEVOGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02815490722. Het bedrijf WILLY VINDEVOGEL bevindt zich op het adres: LOOFSTRAAT 18; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in WILLY VINDEVOGEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY VINDEVOGEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VINDEVOGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VINDEVOGEL, openstaande posities, locatie van WILLY VINDEVOGEL op de kaart.

WILLY VINDEVOGEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VINDEVOGEL, company assigned to the tax number BE02815490722. The company WILLY VINDEVOGEL is located at the address: LOOFSTRAAT 18; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in WILLY VINDEVOGEL were not found.
The main activity of WILLY VINDEVOGEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VINDEVOGEL is not available. You also can look at reviews of WILLY VINDEVOGEL, open positions, location of WILLY VINDEVOGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VINDEVOGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VINDEVOGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VINDEVOGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VINDEVOGEL, employees, financial statistics.