WILLY VAN GENECHTEN

Contactgegevens WILLY VAN GENECHTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY VAN GENECHTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY VAN GENECHTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCASHOEVE 3; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33227579 (+32-33227579) 33227579 (+32-33227579)

Fax (fax): +32 (61) 325-80-28 +32 (61) 325-80-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY VAN GENECHTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY VAN GENECHTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY VAN GENECHTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY VAN GENECHTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY VAN GENECHTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY VAN GENECHTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY VAN GENECHTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY VAN GENECHTEN
Products information WILLY VAN GENECHTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07719787597
Ondernemingsnummer: 7828277587
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in WILLY VAN GENECHTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY VAN GENECHTEN
(Get full report from official database of BE for WILLY VAN GENECHTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY VAN GENECHTEN
Addition kinds of activities for WILLY VAN GENECHTEN

3524. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership

Werken bij WILLY VAN GENECHTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY VAN GENECHTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY VAN GENECHTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY VAN GENECHTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van WILLY VAN GENECHTEN in sociale netwerken
Look for responds of WILLY VAN GENECHTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY VAN GENECHTEN. Laat een reactie achter voor WILLY VAN GENECHTEN. WILLY VAN GENECHTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY VAN GENECHTEN. Leave a respond for WILLY VAN GENECHTEN. WILLY VAN GENECHTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY VAN GENECHTEN op de google maps. Adres en contacten WILLY VAN GENECHTEN
Location of WILLY VAN GENECHTEN on the google maps. Address and contacts of WILLY VAN GENECHTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY VAN GENECHTEN WILLY VAN GENECHTEN: FONDS COMMUN DE GARANTIE AUTOMOBILE - ASSOCIATION DE FRAIS ASSOC.ASSUR.MUT. | LIEVENS E. & MASSART P. | MARIA MAES | Ateliers de Construction Hazard S.P.R.L. | JEAN-JACQUES SOHY

Other related companies as WILLY VAN GENECHTEN: FONDS COMMUN DE GARANTIE AUTOMOBILE - ASSOCIATION DE FRAIS ASSOC.ASSUR.MUT. | LIEVENS E. & MASSART P. | MARIA MAES | Ateliers de Construction Hazard S.P.R.L. | JEAN-JACQUES SOHY

WILLY VAN GENECHTEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY VAN GENECHTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07719787597. Het bedrijf WILLY VAN GENECHTEN bevindt zich op het adres: LUCASHOEVE 3; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in WILLY VAN GENECHTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY VAN GENECHTEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY VAN GENECHTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY VAN GENECHTEN, openstaande posities, locatie van WILLY VAN GENECHTEN op de kaart.

WILLY VAN GENECHTEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY VAN GENECHTEN, company assigned to the tax number BE07719787597. The company WILLY VAN GENECHTEN is located at the address: LUCASHOEVE 3; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in WILLY VAN GENECHTEN were not found.
The main activity of WILLY VAN GENECHTEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY VAN GENECHTEN is not available. You also can look at reviews of WILLY VAN GENECHTEN, open positions, location of WILLY VAN GENECHTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY VAN GENECHTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY VAN GENECHTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY VAN GENECHTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY VAN GENECHTEN, employees, financial statistics.