VERS NAT. AMBACHTELIJKE

Contactgegevens VERS NAT. AMBACHTELIJKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERS NAT. AMBACHTELIJKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERS NAT. AMBACHTELIJKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSESTEENWEG 100; 3720; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11376292 (+32-11376292) 11376292 (+32-11376292)

Fax (fax): +32 (59) 507-47-35 +32 (59) 507-47-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERS NAT. AMBACHTELIJKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERS NAT. AMBACHTELIJKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERS NAT. AMBACHTELIJKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERS NAT. AMBACHTELIJKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERS NAT. AMBACHTELIJKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERS NAT. AMBACHTELIJKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERS NAT. AMBACHTELIJKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERS NAT. AMBACHTELIJKE
Products information VERS NAT. AMBACHTELIJKE

BTW identificatienummer (tax): BE04105285644
Ondernemingsnummer: 3326080322
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VERS NAT. AMBACHTELIJKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERS NAT. AMBACHTELIJKE
(Get full report from official database of BE for VERS NAT. AMBACHTELIJKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERS NAT. AMBACHTELIJKE
Addition kinds of activities for VERS NAT. AMBACHTELIJKE

171101. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
306907. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
342100. Bestek | Cutlery
01759911. Quince Orchard | Quince orchard
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
28990103. Citronella olie | Citronella oil
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials
51999906. Kaarsen | Candles
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school

Werken bij VERS NAT. AMBACHTELIJKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERS NAT. AMBACHTELIJKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERS NAT. AMBACHTELIJKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERS NAT. AMBACHTELIJKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deerlijk-Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

Zoek naar antwoorden van VERS NAT. AMBACHTELIJKE in sociale netwerken
Look for responds of VERS NAT. AMBACHTELIJKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERS NAT. AMBACHTELIJKE. Laat een reactie achter voor VERS NAT. AMBACHTELIJKE. VERS NAT. AMBACHTELIJKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERS NAT. AMBACHTELIJKE. Leave a respond for VERS NAT. AMBACHTELIJKE. VERS NAT. AMBACHTELIJKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERS NAT. AMBACHTELIJKE op de google maps. Adres en contacten VERS NAT. AMBACHTELIJKE
Location of VERS NAT. AMBACHTELIJKE on the google maps. Address and contacts of VERS NAT. AMBACHTELIJKE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERS NAT. AMBACHTELIJKE VERS NAT. AMBACHTELIJKE: C.S.D. SA | CHEZ MARY | Naert C | IMMO GODEFROID | VAN KELST

Other related companies as VERS NAT. AMBACHTELIJKE: C.S.D. SA | CHEZ MARY | Naert C | IMMO GODEFROID | VAN KELST

VERS NAT. AMBACHTELIJKE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERS NAT. AMBACHTELIJKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105285644. Het bedrijf VERS NAT. AMBACHTELIJKE bevindt zich op het adres: HASSELTSESTEENWEG 100; 3720; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in VERS NAT. AMBACHTELIJKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERS NAT. AMBACHTELIJKE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERS NAT. AMBACHTELIJKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERS NAT. AMBACHTELIJKE, openstaande posities, locatie van VERS NAT. AMBACHTELIJKE op de kaart.

VERS NAT. AMBACHTELIJKE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERS NAT. AMBACHTELIJKE, company assigned to the tax number BE04105285644. The company VERS NAT. AMBACHTELIJKE is located at the address: HASSELTSESTEENWEG 100; 3720; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in VERS NAT. AMBACHTELIJKE were not found.
The main activity of VERS NAT. AMBACHTELIJKE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERS NAT. AMBACHTELIJKE is not available. You also can look at reviews of VERS NAT. AMBACHTELIJKE, open positions, location of VERS NAT. AMBACHTELIJKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERS NAT. AMBACHTELIJKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERS NAT. AMBACHTELIJKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERS NAT. AMBACHTELIJKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERS NAT. AMBACHTELIJKE, employees, financial statistics.