FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW
Private companiesMiscellaneous Retail • FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW

Contactgegevens FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kranenberg 10 1731 Zellik - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-64-02-10 32-24-64-02-10

Fax (fax): 32-24-64-02-39 32-24-64-02-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW
Products information FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07621459960
Ondernemingsnummer: 4506561279
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packaging contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW
(Get full report from official database of BE for FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW
Addition kinds of activities for FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW

23920400. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
25110300. Kindermeubelen | Children's wood furniture
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. Laat een reactie achter voor FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. Leave a respond for FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW. FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW op de google maps. Adres en contacten FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW
Location of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW on the google maps. Address and contacts of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW: PHILIPPE LOOTENS-STAEL | Mendes Europe NV | WALTER VAN MAELE | FISCAAL & BOEKHOUDKUNDIG ADVIESBUREAU | LEOCADIE FERON

Other related companies as FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW: PHILIPPE LOOTENS-STAEL | Mendes Europe NV | WALTER VAN MAELE | FISCAAL & BOEKHOUDKUNDIG ADVIESBUREAU | LEOCADIE FERON

FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07621459960. Het bedrijf FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW bevindt zich op het adres: Kranenberg 10 1731 Zellik - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packaging contractors. Producten gemaakt in FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, openstaande posities, locatie van FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW op de kaart.

FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, company assigned to the tax number BE07621459960. The company FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW is located at the address: Kranenberg 10 1731 Zellik - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packaging contractors. Products created in FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW were not found.
The main activity of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW is not available. You also can look at reviews of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, open positions, location of FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELGISCH VERPAKKINGSINSTITUUT VZW, employees, financial statistics.