SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL
Private companiesForestry • SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL

Contactgegevens SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noorderln. 87 2030 Anvers - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-90-10-00 32-32-90-10-00

Fax (fax): 32-27-30-36-21 32-27-30-36-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL
Products information SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02842407226
Ondernemingsnummer: 5009735107
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Financial experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL
(Get full report from official database of BE for SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL
Addition kinds of activities for SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL

1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
28190920. Strontiumverbindingen of zouten, anorganisch | Strontium compounds or salts, inorganic
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts

Werken bij SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • Arts preventieve geneeskunde (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671958-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers Je beschikt over een basisdiploma geneeskunde; klinische ervaring en ECG-opleiding zijn een meerwaarde. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans (gesproken en geschreven). Je hebt een goede kennis van courante PC-toepassingen Je kan zelfstandig werken, bent empathisch, en hebt een luisterend oor. Je staat open voor psychosociale problemen. Ervaring in de psychosociale sector is een troef. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je anderhalve dag / week vrijmaken Je werkt op zelfstandige basis, volgens de barema’s van het RIZIV.

Zoek naar antwoorden van SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. Laat een reactie achter voor SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. Leave a respond for SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL. SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL op de google maps. Adres en contacten SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL
Location of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL on the google maps. Address and contacts of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL: RENOUVEAU CYCL. ESTINNOIS | RESTAURANT TORENHOF | Garage Lorrain | M. VANDELANOTTE | Vangeenberghe L

Other related companies as SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL: RENOUVEAU CYCL. ESTINNOIS | RESTAURANT TORENHOF | Garage Lorrain | M. VANDELANOTTE | Vangeenberghe L

SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02842407226. Het bedrijf SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL bevindt zich op het adres: Noorderln. 87 2030 Anvers - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Financial experts. Producten gemaakt in SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, openstaande posities, locatie van SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL op de kaart.

SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, company assigned to the tax number BE02842407226. The company SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL is located at the address: Noorderln. 87 2030 Anvers - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Financial experts. Products created in SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL were not found.
The main activity of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL is not available. You also can look at reviews of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, open positions, location of SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SGS EXPERTISEGROEP - SGS GROUPE EXPERTISES SPRL, employees, financial statistics.