SEGERS

Contactgegevens SEGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSE STEENWEG 44; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26722783 (+32-26722783) 26722783 (+32-26722783)

Fax (fax): +32 (2) 856-19-50 +32 (2) 856-19-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGERS
Products information SEGERS

BTW identificatienummer (tax): BE09375152587
Ondernemingsnummer: 5777954101
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SEGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGERS
(Get full report from official database of BE for SEGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGERS
Addition kinds of activities for SEGERS

20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
34639907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, nonferrous | Mechanical power transmission forgings, nonferrous
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
35679902. Keramische ovens en ovens | Ceramic kilns and furnaces
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural
79220104. Werkbureau: theater, radio en televisie | Employment agency: theatrical, radio, and television

Werken bij SEGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

Zoek naar antwoorden van SEGERS in sociale netwerken
Look for responds of SEGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGERS. Laat een reactie achter voor SEGERS. SEGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGERS. Leave a respond for SEGERS. SEGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGERS op de google maps. Adres en contacten SEGERS
Location of SEGERS on the google maps. Address and contacts of SEGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGERS SEGERS: VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN NV | Fabory Centre Liège | WILLY GEENS | T.C. DE KRIJTE | Tuinzorg BVBA

Other related companies as SEGERS: VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN NV | Fabory Centre Liège | WILLY GEENS | T.C. DE KRIJTE | Tuinzorg BVBA

SEGERS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09375152587. Het bedrijf SEGERS bevindt zich op het adres: TERVUURSE STEENWEG 44; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 751,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in SEGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEGERS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGERS, openstaande posities, locatie van SEGERS op de kaart.

SEGERS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGERS, company assigned to the tax number BE09375152587. The company SEGERS is located at the address: TERVUURSE STEENWEG 44; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 751,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in SEGERS were not found.
The main activity of SEGERS is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGERS is not available. You also can look at reviews of SEGERS, open positions, location of SEGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGERS, employees, financial statistics.