SCHEPDAALS TAARTJE

Contactgegevens SCHEPDAALS TAARTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHEPDAALS TAARTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHEPDAALS TAARTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E. EYLENBOSCHSTRAAT 23; 1703; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25670572 (+32-25670572) 25670572 (+32-25670572)

Fax (fax): +32 (57) 470-51-84 +32 (57) 470-51-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHEPDAALS TAARTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHEPDAALS TAARTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHEPDAALS TAARTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHEPDAALS TAARTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHEPDAALS TAARTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHEPDAALS TAARTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHEPDAALS TAARTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHEPDAALS TAARTJE
Products information SCHEPDAALS TAARTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04848236083
Ondernemingsnummer: 8262512207
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SCHEPDAALS TAARTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHEPDAALS TAARTJE
(Get full report from official database of BE for SCHEPDAALS TAARTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHEPDAALS TAARTJE
Addition kinds of activities for SCHEPDAALS TAARTJE

01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
13219903. Cyclische condensaatproductie (aardgas) | Cycle condensate production (natural gas)
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
38290220. Windrichtingaanwijzers | Wind direction indicators
51999926. schelpen | Seashells
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs

Werken bij SCHEPDAALS TAARTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHEPDAALS TAARTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHEPDAALS TAARTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHEPDAALS TAARTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Bijlesgever wiskunde (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SACHA SHOES

    Type: Studentenjob

    Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van SCHEPDAALS TAARTJE in sociale netwerken
Look for responds of SCHEPDAALS TAARTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHEPDAALS TAARTJE. Laat een reactie achter voor SCHEPDAALS TAARTJE. SCHEPDAALS TAARTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHEPDAALS TAARTJE. Leave a respond for SCHEPDAALS TAARTJE. SCHEPDAALS TAARTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHEPDAALS TAARTJE op de google maps. Adres en contacten SCHEPDAALS TAARTJE
Location of SCHEPDAALS TAARTJE on the google maps. Address and contacts of SCHEPDAALS TAARTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHEPDAALS TAARTJE SCHEPDAALS TAARTJE: Kurioosa | Bistrot (Le) | Porton Richard | KON. HARMONIE ST.CECILIA | NOEL FRESON

Other related companies as SCHEPDAALS TAARTJE: Kurioosa | Bistrot (Le) | Porton Richard | KON. HARMONIE ST.CECILIA | NOEL FRESON

SCHEPDAALS TAARTJE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHEPDAALS TAARTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04848236083. Het bedrijf SCHEPDAALS TAARTJE bevindt zich op het adres: E. EYLENBOSCHSTRAAT 23; 1703; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in SCHEPDAALS TAARTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHEPDAALS TAARTJE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHEPDAALS TAARTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHEPDAALS TAARTJE, openstaande posities, locatie van SCHEPDAALS TAARTJE op de kaart.

SCHEPDAALS TAARTJE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHEPDAALS TAARTJE, company assigned to the tax number BE04848236083. The company SCHEPDAALS TAARTJE is located at the address: E. EYLENBOSCHSTRAAT 23; 1703; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in SCHEPDAALS TAARTJE were not found.
The main activity of SCHEPDAALS TAARTJE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHEPDAALS TAARTJE is not available. You also can look at reviews of SCHEPDAALS TAARTJE, open positions, location of SCHEPDAALS TAARTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHEPDAALS TAARTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHEPDAALS TAARTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHEPDAALS TAARTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHEPDAALS TAARTJE, employees, financial statistics.