ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA
Private companiesFood and Kindred Products • ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA

Contactgegevens ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Stationsstr. 30, Internal Postal Box 2 1702 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-64-60-02 32-24-64-60-02

Fax (fax): 32-24-81-32-33 32-24-81-32-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA
Products information ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE07302307128
Ondernemingsnummer: 5037750244
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA
Addition kinds of activities for ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA

074299. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
02729904. Mule boerderij | Mule farm
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
34710204. Dekontamineren en reinigen van raketten of satellietonderdelen | Decontaminating and cleaning of missile or satellite parts
35550202. Platen, offset | Plates, offset
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
56990300. Sportkleding | Sports apparel

Werken bij ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. Leave a respond for ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA. ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA
Location of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA: PENNE SPORT | FRANK VAEYENS | SPIJKER | De Schrijver Hedwige | Canada-Europe

Other related companies as ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA: PENNE SPORT | FRANK VAEYENS | SPIJKER | De Schrijver Hedwige | Canada-Europe

ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07302307128. Het bedrijf ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Stationsstr. 30, Internal Postal Box 2 1702 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banks. Producten gemaakt in ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA op de kaart.

ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA is a company, that was registered 1998 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE07302307128. The company ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA is located at the address: Stationsstr. 30, Internal Postal Box 2 1702 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banks. Products created in ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA were not found.
The main activity of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, open positions, location of ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ING.CONTACT CENTRE BELGIUM SA, employees, financial statistics.